Süper Ligde hasret sona eriyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde heyecan 3.haftalık aranın ardından start alıyor. Ligin ikinci devresinin ilk haftasında Kapaklı derbisinde Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor karşı karşıya gelirken, ilk devreyi lider

18.01.2019 15:30:00 0
Süper Ligde hasret sona eriyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ikinci devre heyecanı hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

Ligin ilk devresini lider tamamlayan Saray Belediyespor Süper Amatör Ligin ikinci yarısına sahasında oynayacağı Çorlu Kültürspor maçı ile merhaba diyecek. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak zorlu mücadele Saray Stadı’nda oynanacak. İlk yarının ilk haftasında Çorlu’da oynanan müsabakayı Çorlu Kültürspor 3-2’lik skorla kazanmıştı. Saray Belediyespor sahasında oynayacağı Çorlu Kültürspor maçını kazanarak hem ilk yarıdaki maçın rövanşını almayı hem de liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendiren bu karşılaşma öncesi Saray Belediyespor 31 puanla ligin zirvesinde, Çorlu Kültürspor ise 28 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

 

EREĞLİ DEPLASMANDA

 

Ligin ilk devresini 28 puanla ikinci sırada tamamlayan Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda ligin flaş ekiplerinden 100.Yılspor’a deplasmanda konuk olacak. 13Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.00’de başlayacak.

 

KAPAKLI DERBİSİ OYNANACAK

 

Ligin ilk devresini 25 puanla dördüncü sırada tamamlayan ve ikinci devre öncesi yaptığı transferlerle ikinci devreye iddialı bir takım kuran Kapaklıspor ise Kapaklı derbisinde Kapaklı Sitespor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Ligin ikinci devresinde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı “ İkinci devre hazırlıklarımızı tamamlayarak Kapaklı Sitespor maçını bekliyoruz. Antalya kampımızı gayet başarılı bir şekilde tamamladık. Yaptığımız transferlerimiz takıma çabuk alıştı. İkinci devre puan kaybı yaşamadan şampiyonluk hedefliyoruz. Bütün taraftarlarımızı Kapaklı derbisine bekliyoruz” dedi.

 

“PUAN YADA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ”

 

Kapaklıspor karşısında hedeflerinin puan almak olduğunu kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ İlk devreyi istediğimiz yerde tamamlayamadık. Sakat oyuncularımız takımımıza döndü. Yaptığımız transferlerle ikinci devreye iyi hazırlandık. Son hazırlık maçında da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköy Doğanspor ile yaptık. Rakibimiz ile 1-1 berabere kaldık. Kapaklıspor karşısında en az bir puan için mücadele edeceğiz” dedi.

 

BÜYÜKYONCALI’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

İlk devreyi 21 puanla altıncı sırada tamamlayan Ergenegücü Ulaşspor ise evinde 15 puanla 11’inci sırada yer alan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Ulaş Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Süper Amatör Ligde ilk yarıyı 14 puanla düşme hattında tamamlayan Büyükyoncalıspor, ligin ikinci yarısında ligde kalabilmek için varını yoğunu sahaya yansıtacak. İkinci yarının ilk maçında Pazar günü saat 13.00’de Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda Çorluspor ile karşılaşacak Büyükyoncalıspor’da tek hedef 3 puan. Ligin ilk yarısındaki maçta sahasında rakibini 2-0’la geçen Büyükyoncalıspor, rakibini bir kez daha devirerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.  Ligin ilk yarısında mücadeleci oyununu skora yansıtmakta zorluk yaşayan Büyükyoncalıspor, ikinci yarı ile birlikte gol sorununu da çözerek ligde kalmayı hedefliyor. Ligde 17 puanla sekizinci sırada bulunan Muratlı Belediyespor ise evinde 19 puanlı Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

Haber /Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10