BAL'da ikinci devre başlıyor

TFF Bölgesel Amatör Lig'de heyecan bir aylık aranın ardından başlayacak. 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ilk devre evinde 3-0 mağlup olduğu Çengelköy Futbol YatırımlarÄ

18.01.2019 15:34:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Ligde ikinci devre hafta sonunda oynanacak yedi karşılaşma ile start alacak.

 

1911 ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR DEPLASMANDA

 

Ligin ilk devresini dört galibiyet, iki beraberlik ve yedi yenilgi ile 14 puanla 11’inci sırada tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda 22 puanda beşinci sırada bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye konuk olacak. Pazar günü saat 14.00’de Çavuşbaşı M. Hanefi Dilmaç Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Kadir Özgöde yönetirken, yardımcılıklarını ise İlke Akman, Ömer Yasin Gezer ve Emre Küçük yapacak.

 

LİDER ÇANAKKALE’DE

 

Ligin ilk devresini sekiz galibiyet dört beraberlik ve tek yenilgi ile 28 puanla lider tamamlayan Modafenspor ise deplasmanda 20 puanla altıncı sırada yer alan Çanakkale Dardenelspor’a konuk olacak. Mert İlhan Sarıgül, Ahmet Beysüngü, Abdurrahim Akça ve Oğuz Kaan Türkdoğan hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Çanakkale 18 Mart Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak.

 

KARTALSPOR EVİNDE

 

Lider Modafenspor’un bir puan gerisinde bulunan Edirnespor deplasmanda Uzunköprüspor karşısında üç puan arayacak. Ergene Şehri Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Muhammed Ömür, Muhammed Kavgacı, Bahadır Akıncılar ve Abdurrahim Gargi yönetecek. Averajla üçüncü sırada yer alan Kartalspor ise evinde puansız İstasyonspor’u konuk edecek. Zeynep İrem Sengir, Ekrem Sögütçük, Melih Tan ve Mustafa Gökhan Keskin hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda oynanacak.

 

TEKİRDAĞ DERBİSİ VAR

 

Ligin ilk devresini istediği yerde tamamlayamayan 10 puanlı Çorluspor ise Tekirdağ derbisinde 19 puanlı Tekirdağspor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de General Basri Saran Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı ise Özgür Sevinç, Atahan Kalenci, Emrah Topal, Emre Zafer Korkut yönetecek. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kavaklıspor ise 23 puanla dördüncü sırada bulunan Yeşilköyspor ile karşı karşıya gelecek. Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşmayı ise Fatih Kabakkaya, Eray Karmil, Hakan Can Yılmaz ve İlayda Nihal Çetiner yönetecek. Biga derbisinde ise Biga Adaspor ile Bigaspor karşı karşıya gelecek. Ligde Bigaspor’un 20, Biga Adaspor’un ise 18 puanı bulunuyor. Pazar günü saat 14.00’de Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Göksu Furkan Güngör, Mustafa Altuntaş, Furkan Kocayıldız, Osman Korkmaz hakem triosu yönetecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10