Kızılpınarspor şampiyon

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda Kızılpınarspor son hafta maçında Çerkezgücüspor'u konuk etti. Taraftarı önünde rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kızılpınarspor karÅ

20.01.2019 17:27:00 0
Kızılpınarspor şampiyon

Tekirdağ 1.Amatör Küme’de şampiyon olan Kızılpınarspor son hafta maçında Çerkezgücüspor’u 8-0 mağlup etmesini bildi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Pazar günü saat 13.00’de 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Kızılpınarspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kızılpınarspor ilerleyen bölümlere doğru Önder’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor ilerleyen bölümlerde fark mücadelesi verdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kızılpınaspor Murat ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

Üst üste gelen iki golle birlikte moral bulan Kızılpınarspor karşısında Çerkezgücüspor oyun disiplininden tamamen koptu. Çok rahat oyununu sürdüren Kızılpınarpor Naim ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Sağlı sollu ataklarla rahat futbolunu sürdüren ev sahibi ekip Kızılpınarpor ilk devrenin son dakikalarında Bayram ile dördüncü golü buldu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Kızılpınarpor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

8 GOLLÜ GALİBİYET

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de rahat oyununu sürdüren Kızılpınarpor Yunus’un şık golüyle farkı beşe çıkardı. Bu golün ardından yan hakem ile tartışmaya giren Çerkezgücüspor’u kalecisi Onur kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakibinin on kişi kalmasıyla birlikte çok kolay pozisyonlar bulan Kızılpınarpor Oğuzkan ile farkı altıya çıkardı. Kalan dakikalarda Bayram ve Emircan ile iki gol daha bulan Kızılpınarspor karşılaşmadan da 8-0 galip ayrılmasını bildi.

 

“KIZILPINAR HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ”

 

36 puan ve averajla şampiyon olan Kızılpınarspor’lu oyuncuları maçın ardından büyük sevinç yaşadılar. Şampiyonluğu değerlendiren Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan “ Öncelikle sezon başında başkanımıza verdiğim bir söz vardı ve bu sözü gerçekleştirdiğimiz için mutluyum. Ağustos ayından beri oyuncularım ve ben büyük çaba sarf ettik. Büyük fedakarlıklar yaptık ve bu emeklerimizin karşılığını bugün şampiyonluk maçında 8-0 gibi bir skorla aldığımız için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Sezon başından bu yana her istediğimizi yerine getiren başkanımız Birol Öztürk’e, yöneticilerimiz Okan Bitmez ve Osman Er’e teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğu Kızılpınar halkına armağan ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10