Ayaz: Hedefimiz madalya ile dönmek

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Milli Taekwondo Sporcusu Samet Ayaz, geçtiğimiz hafta sonu Konya'da yapılan Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonası'nda 8'inci oldu. Çerkezköy Ş

Çerkezköy 22.01.2019 16:57:00 0
 Ayaz: Hedefimiz madalya ile dönmek

Vural Ayaz, “Kulübümüzün milli sporcularından Samet Ayaz Konya’da düzenlenen Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda iyi mücadele etmesine rağmen 5’inci maçında İzmirli rakibine 3-1 mağlup olmasıyla üst sıralar için tur atlayamadı. Şampiyonayı 68 kilo kategorisinde 8’inci olarak tamamladı. Bu elde ettiği sekizincilik derecesi ile Antalya’da 13-16 Şubat tarihlerinde yapılacak olan uluslararası şampiyonaya katılma hakkı kazanmış olması nedeniyle de mutluyuz. Milli sporcumuz Samet Ayaz aynı zamanda 7-12 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan 4.WT Başkanlık Kupası Şampiyonası’na da katılacak. Başkanlık Kupası müsabakalarına Çerkezköy Şampiyon spor Kulubü olarak 7 sporcumuzla katılarak mücadele edeceğiz. Bu şampiyonaya yıldız erkeklerde Mecit Can Doğan, Alperen Ayaz, yıldız bayanlarda, Sudenaz Kaya, Zeynep Hasret Yılmaz, Betül Rana Kaygısız ve Sıla Ece Erol, genç erkeklerde de Samet Ayaz olmak üzere yedi milli sporcumuz ile katılacağız” dedi.

 

“HEDEFİMİZ İLK ÜÇ DERECEYE GİRMEK”

 

Vural Ayaz, uluslararası gençler taekwonda şampiyonasında ve uluslar arası taekwonda şampiyonasında Çerkezköylü sporcular olarak hedeflerinin ilk üç dereceye girmek ve madalya kazanmak olduğunu da belirterek, “ Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası ve 4. WT Şampiyonaları’nda hedefimiz ilk üç dereceye girmek. Onun da ötesinde bu şampiyonalara da birincilik elde ederek altın madalya kazanmaktır. Bu nedenle iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz ve çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Ayrıca hedefimiz Çerkezköylü sporcular olarak bu şampiyonalardan sonra yapılacak. Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda da madalya kazanmaktır” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10