AK Parti Çerkezköy'de Kozuva ile yarışacak

AK Parti'nin haftalardır merakla beklenen Çerkezköy ve Kapaklı'nın İlçe belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti Çerkezköy'de Vahap Akay'ın karşısına Süleyman Kozuvaâ€??

Çerkezköy 22.01.2019 17:12:00 0
AK Parti Çerkezköy

AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Çerkezköy’de bir dönemdir belediye başkanlığı yapan ve 2’inci dönem için Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden aday olan Vahap Akay’a karşı Süleyman Kozuva’yı aday gösterdi. AK Parti Tekirdağ’daki belediye başkan adaylarını bugün saat 16:00’da Süleymanpaşa Yeni Kültür Merkezi Salonu’nda, AK Parti MYK Üyesi Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in katılımıyla düzenlenecek olan programla tanıtacak. Kendisine telefon ile ulaştığımız Süleyman Kozuva“ Partimiz ve ülkemizin geleceği adına hayırlı olsun’ ‘ değerlendirmesinde bulundu.

 

ADAYLAR BUGÜN GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

 

31 Mart 2019 yerel seçimleri Tekirdağ aday tanıtım toplantısının bugün saat 16.00’da Süleymanpaşa Yeni Kültür Merkezinde gerçekleştirileceğini kaydeden AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı “ Merkez Karar Yönetim Kurulu üyemiz ve Parti sözcümüz Ömer Çelik’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz Tekirdağ İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” açıklamasını yaptı. AK Parti geçtiğimiz ay Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Mestan Özcan’ı açıklarken, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi işbirliğinde oluşan Cumhur İttifakı Saray ve Muratlı’da MHP’nin adayı ile seçime girecek.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10