Dernek yönetiminden Başkan Mandalı'ya ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin'i ve dernek yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Kapaklı 23.01.2019 17:22:00 0
Dernek yönetiminden Başkan Mandalı

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında seçime tek listeyle girerek başkan seçilen Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

 

“KAPAKLI KÜLTÜR MOZAİĞİ”

 

81 ilden vatandaşın bulunduğu kültür mozaiği Kapaklı’da dostça, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadıklarını kaydeden Başkan Mandalı, Hemşeri derneklerimiz gerçekleştirdikleri etkinliklerle vatandaşlarımıza farklı kültürleri tanıtıyor ve ilçemizin kültürel zenginliğini bir adım daha ileri taşımamızda büyük rol oynuyor. Bizler de bu kapsamda derneklerimize elimizden geldiğince destek olmaya gayret gösteriyoruz. Güzel ülkemizin 81 ilinden gelen vatandaşlarımızla birlikte bizler büyük bir aileyiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yakın zamanda 7. Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdiklerini yeni yönetimi oluşturduklarını ifade eden Dernek Başkanı Büyükkeskin, “Derneğimize ve Kapaklı’da faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşlarına yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı teşekkür ediyor, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde başarılar diliyorum” dedi.

 

HEDİYE EDİLDİ

 

Ziyarette Dernek Başkanı Büyükkeskin, Başkan Mandalı’ya çiçek takdim ederken; Başkan Mandalı da  Dernek Üyelerine Nutuk, Türk Bayrağı ve çektirdikleri hatıra fotoğraflarını hediye etti.

 

Haber: Cengizhan  KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10