Adaylar Tekirdağ'da görücüye çıktı

31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan Yerel Seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında katılacak olan Belediye Başkan adayları, Tekirdağ Süleymanpaşa'da düzenlenen törenle tanıtıldı.31 M

Tekirdağ 23.01.2019 19:00:00 0
Adaylar Tekirdağ

Süleymanpaşa Yeni Kültür Merkezinde saat 17.00’De düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan AK parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru “Tekirdağ’da 131 binden fazla üyesi olan çok büyük bir teşkilat olduk. Çok çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Büyükşehirimizin anahtarını cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz” diye konuştu. Tekirdağ olarak 10 yıldır hasrete ev sahipliği yaptıklarını kaydeden AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan da “ 31 Mart bu hasretin sona ereceği tarih olacaktır. Millete hizmetten daha mübarek bir makam yoktur. Bu şehrin çehresini ve geleceğini değiştirmek için söz vermeye geldim. Çocuklarımızın geleceği için var gücüyle çalışacağımıza söz vermeye geldik. Tekirdağ’ı vizyon şehir yapmaya söz vermeye geldik. Yapamazsınız diyenlere de hodri meydan demeye geldik” dedi.

 

“CUMHUR İTTİFAKININ DAMGASINI VURACAĞIZ”

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül “2002’den bugüne kadar AK Parti olarak Tekirdağ’a 17 milyar TL yatırım yaptık. Yeni dönemde yerel yönetimlerdeki etkinliğimizle birlikte binamızı inşa etmeye başlayacağız” dedi. 31 Mart’ta yeni demokrasi bayramını Tekirdağ ve Türkiye’nin her yerinde kutlayacaklarını kaydeden MKYK üyesi ve parti sözcüsü Ömer Çelik “Her seçim bizim için demokrasi bayramıdır. Tekirdağ’ın demokrasi bayramını şimdiden kutluyorum. Tekirdağ’ın Türkiye’de inşa ettiğimiz istikrara ne kadar büyük destek verdiğini biliyoruz. Türkiye’nin geleceği hakkında söz söylemeye hakkı olan yüce milletimizdir. Milletimiz ne derse o olacaktır. Milli irade, milletin egemenliği bu ülkenin en büyük zenginliğidir. Türkiye’de ne zaman milletin idaresinin devreye girmesi söz konusu olmuşsa Türkiye büyümüş ve zenginleşmiştir. Türkiye’nin iradesi zayıflatıldığında Türkiye gerilemiştir. En büyük zenginliğimiz sizin oluşturduğunuz birliktir. 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütüne mensup asker üniforması giymiş hainler ülkemizi işgal etmeye kalkıştı. Darbeye, tanklara karşı duruşun sonucu cumhur ittifakı çıktı. Büyük iradeyi ayakta tutarak Türkiye’nin içinden ve dışından istikrar üretmek isteyenlere karşı tek yumruk olarak çıkmıştır. İnşallah 31 Mart seçimlerine cumhur ittifakı ile gideceğiz. Hep beraber birlik ve beraberlik içinde sahip çıkacağız. Türkiye’nin her yerinde cumhur ittifakının damgasını vuracağız” diye konuştu.

 

“CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİNİ KUTLAYACAĞIZ”

 

Çelik “ Cumhurbaşkanımıza utanmadan ahlaksızca utanmazca diktatör diyorlar. Defalarca milletin oyu ile seçilmiş olana, hayatında sandık görmemiş olanlar diktatör diyor. Aynı diktatör lafını CHP de kullanıyor. Diktatörlerin temel bir özelliği vardır. Onlar halkı görünce tankın, topun, tüfeğin arkasına saklanır. Bizim cumhurbaşkanımız tankın, topun, tüfeğin üstüne yürüdü. Tankın arkasına saklanana baksınlar ve demokrasi dersini de cumhurbaşkanımızdan alsınlar. Ülkenin kaderini değiştiren mıh sisin attığınız oydur. Türkiye cumhuriyetinin en büyük gücü egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olmasıdır. Tekirdağ Avrupa şehirleri ile dünya şehirleri ile yarışabilecek bir potansiyele sahip. Adaylarımız bu büyük değişikliği gerçekleştirecek potansiyele sahip. Çok az bir zaman kaldı. Amaç, Tekirdağ’ın artık büyük bir maraton koşucusu gibi büyük koşuya başlamasıdır. 31 Mart gecesi Tekirdağ’ın meydanlarında cumhur ittifakının zaferini kutlayacağız. Adaylarımızın belediye başkanlığını kutlayacağız” dedi.

 

TEK TEK SAHNEYE DAVET EDİLDİLER

 

Çelik konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, Çorlu Belediye Başkan adayı Serkan Erçili, Ergene adayı Hamdi Sarıer, Hayrabolu adayı Osman İnan, Kapaklı adayı Mustafa Çetin, Marmaraereğlisi adayı Mithat Soylu,  Malkara adayı Gediz Coşkun, Cumhur ittifakının Muratlı’daki adayı Ali İnan, Cumhur ittifakının Saray’daki adayı Özkan Yaman, Süleymanpaşa adayı Cüneyt Yüksel, Şarköy adayı Can Gürsoy’u ı tek tek sahneye davet ederek partililere tanıttı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10