BAL'da ikinci devre başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11'inci grupta ikinci devre yedi karşılaşma ile start alırken, 1911 Çerkezköy Doğanspor'un yer aldığı grupta ikinci yarı perdesi toplam 20 gol ile açıldı. Haftan?

24.01.2019 13:08:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda istediği sonucu alamadı.

 

İKİNCİ DEVRE YIKILDI

 

Ligin ikinci devresi öncesi iyi transferler yaparak alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında 1911 Çerkezköy Doğanspor, Kadir Muharrem Pehlivan’ın golü ile 1 – 0 öne geçti. Farkı açmak için ikinci golü arayan 1911 Çerkezköy Doğanspor, ürettiği pozisyonlarda istediği golü bulamadı. İlk devrenin son dakikalarına doğru temsilcimizde kaleci Sedat Çolak kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Sedat’ın on kişi kalmasıyla birlikte yedek kulübesinde bulunan genç kalecinin oyuna girmek istememesi üzerine kaleye savunma oyuncusu Sedat geçti. Rakibinin eksik olmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş 52’inci dakikada Serdal Öz’ün golüyle beraberliği yakaladı. Beraberlik gölünden 4 dakika sonran Camara ile skoru 2 – 1’e getiren Çengelköy,  65. dakikada Ufuk Koç ile farkı ikiye çıkarttı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş Uğur Can ile skoru 4-1 yaptı. Son dakikalarda Serdal Öz ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılmasını bildi.

 

LİDER ÇANAKKALE’DEN ŞEN DÖNDÜ

 

Lider Modafenspor ise hafta sonunda deplasmanda Çanakkale Dardanelspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan İstanbul ekibi bulduğu golle öne geçti. Üstünlüğünü maç boyunca sürdüren konuk ekip kalesinde bir gol görmesine rağmen kalan dakikalarda iki gol daha kaydederek karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. İkinci devreye müthiş bir başlangıç yapan Modafenspor puanını 31 yaparak liderliğini sürdürürken, Çanakkale Dardanelspor ise 20 puanla yedinci sırada kaldı.

 

EDİRNESPOR GALİBİYET İLE BAŞLADI

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta Edirne derbisinde Edirnespor ile Uzunköprüspor 14.hafta karşılamasında karşı karşıya geldi. Maça fırtına gibi giren Edirnespor maçın hemen başında öne geçti. 1’inci dakiakda gelişen Edirnespor Atakan Serin’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında Uzunköprüspor beraberliği yakaladı ve durum 1-1'lik skora taşındı. Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlanırken, ikinci devre etkili oyununu sürdüren Edirnespor Ali Rıza’nın penaltı golüyle karşılaşmada tekrar öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılamada Edirnespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

DERBİYİ ÇORLUSPOR 1947 KAZANDI

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ikinci devrenin açılış maçında Tekirdağ derbisinde Çorluspor 1947 ile Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi.  Güzel bir havada oynanan ve her iki takım taraftarların da büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada Çorluspor 1947 21’inci dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Rıza Burak Kahraman topu ağlara göndererek ev sahibi ekibi öne geçiren golü kaydetti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çorluspor 1947’in 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.  İkinci devrenin hemen başında Tekirdağspor bulduğu golle skoru eşitlemesini bildi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesiyle birlikte heyecan da arttı. Karşılaşmanın 87’inci dakikasında ev sahibi ekip Çorluspor 1947 öne geçti. Sağdan kullanan Rıza Burak Kahraman frikik atışında ceza sahasına ortaladı. Top Mert Ekkül’den sekerek Hasan Can Özkan’ın önünde kaldı. Arka direkte topa dokunan Hasan Can Özkan Çorluspor 1947’yi 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.Çorluspor 1947 bu galibiyet ile ikinci devreye iyi bir başlangıç yaparak puanını 13 yaparken, Tekirdağspor ise 19 puanla sekizinci sıraya geriledi.

 

KARTALSPOR RAHAT KAZANDI

 

Haftaya ikinci sırada giren Kartalspor ise evinde puansız İstasyonspor’u konuk etti. Bulvar Kubilay Mimar Köse Stadında oynanan mücadelenin 11. dakikasında Ali Berke ile ev sahibi takım öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte moral bulan Kartalspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, İstasyonspor ise beraberlik için pozisyonlar buldu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Kartalspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda 71. dakikada Kudret topu kendi kalesine atarken, Okan Bebek 78. dakikada maçın skorunu ilan etti. 3-0. İstaysonspor’da 59. dakikada Okan Şahin çift sarı karttan kırmızı gördü. Kartalspor puanını 30’a yükseltirken, İstasyonspor’un henüz puanı bulunmuyor.

 

BİGA DERBİSİNDE PUANLAR PAYLAŞILDI

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Bigaspor 20 Ocak Pazar günü saat 14:00’de Adaspor’u ağırladı. Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanan müsabaka saat 14:00’de başladı. Maçın ilk 15 dakikası ortada geçti. Her iki takımda yakaladığı pozisyonları gole çevirmek için çabaladı. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti. Adaspor Semih, Raşit ve Muhammed ile yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Bigaspor Burhan, Gökay, Metin ile yakaladığı net gol pozisyonlarında istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. Bigaspor puanını 21 yaparken, Adaspor ise 19 puana yükseldi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10