DSP seçim startını verdi

Çerkezköy'de Demokrat Sol Parti'nin önümüzdeki yerel seçimlerde kendi adayını çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiğini kaydeden Demokratik Sol Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Erg

Çerkezköy 24.01.2019 17:16:00 0
DSP seçim startını verdi

Demokratik Sol Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin bugün ilçe binasında yaptığı yazılı basın açıklamasında bir süre önce İYİ Parti’den Çerkezköy Belediye başkan aday adayı olan ve daha sonra hem aday adaylığından hem de partiden istifa eden Murat Akay’a partilerinden Çerkezköy Belediye başkan adayı olması için teklifte bulunduklarını ifade etti.

 

“DSP GÜÇLÜ BİR ÖRGÜTE SAHİP İLKELİ BİR PARTİDİR”

 

DSP Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin, DSP’nin ilkeli bir parti olduğunu belirterek, “Demokratik Sol Parti geçmişi sağlam temellere atılmış birçok seçimde birinci parti olarak çıkmış, hala Çerkezköy’de bile büyük bir oy potansiyeline sahip, Cumhuriyete, Atatürk ilkelerine sahip çıkan, Genel Başkanımız Önder Aksakal’ın söylediği gibi üretim ekonomisini destekleyen, halk ile beraber olan güçlü bir örgüte sahip ilkeli bir partidir” dedi.

 

MURAT AKAY’A ADAYLIK TEKLİFİNDE BULUNDUK

 

Çerkezköy’de DSP’nin önümüzdeki yerel seçimlerde kendi adayını çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiğini kaydeden Orhan Ergin, “Adaylık konusunda Murat Akay ile görüşmelerimizde kendilerine Çerkezköy’de DSP’den belediye başkanı adayı olmasını teklif ettik. Kendileri de bu konuda Demokratik Sol Parti gibi ilkeli bir partiden, böyle bir teklif geldiği için onur duyduğunu belirterek teşekkür etti ve düşüneceğini söyledi. Son günlerde halk ile görüşmelerimizde şu anki CHP Çerkezköy teşkilatı ve  belediye başkanından çok şikayetçi olduklarını ve herhangi bir alternatif çıkması durumunda oyların kesinlikle DSP’ye vereceklerini söylemektedirler” dedi.

 

SAHA ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK

 

Çerkezköy DSP İlçe başkanlığı olarak yerel seçim çalışmalarımızı başladıklarını kaydeden Orhan Ergin, “İleriki günlerde Çerkezköy’de  dürüst, çalışkan, projeleri ve halkın içinde olan bir aday ile genç, dinamik, çalışkan  meclis üyeleri  ile yerel seçime kuvvetli bir şekilde girecektir” dedi.

 

“BU SEÇİMDE HERKES GÖRECEK”

 

Çerkezköy’de olduğu gibi Kapaklı’da da saha çalışması başlattıklarını kaydeden Orhan Ergin,  “Seçimlere Genel Başkanımız Önder Aksakal’ın söylemi olan “Yağma yok DSP var” sloganı ile yola çıkıyoruz. 33 yıllık temiz bir geçmişi olan bir siyasi partinin yok sayılmayacağını bu seçimde herkes görecek. Bu nedenle bu seçimde ülke genelinde biz varız. DSP’de önceki yıllarda görev yapmış yada üyesi olmuş olup da daha sonra CHP saflarına katılan arkadaşlarımızda önümüzdeki günlerde DSP’ye dönüş yapacaklardır. Çerkezköy halkına hizmet etmek ve Çerkezköy Belediyesi’nde DSP bayrağını dalgalandırmak bizlere onur verecektir” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10