Dernek yönetiminden Tekirdağ TSO'ya ziyaret

Tekirdağ Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Bahadır Yazıcı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay'ı ziyaret ett

Tekirdağ 25.01.2019 13:54:00 0
Dernek yönetiminden Tekirdağ TSO

Dernek hakkında bilgi veren Tekirdağ Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Bahadır Yazıcı, “Derneğimiz 93 yılında kurulmuş olup, bugün itibari ile 70 aktif üyemiz bulunmaktadır. Dernek olarak öncelikli hedefimiz meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşları ile koordinasyonlu çalışmalar yürütmektir.” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OLABİLİR

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının gelişimine katkı sunan her kurum ve kuruluşla birlikte hareket etmek, paydaş olarak bilgi alışverişinin sağlanması konusunda yardımcı olmak, destek olmak kurumumuzun vizyonunda bulunmaktadır. Bu hususta da Tekirdağ Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği ile birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar olabilir. ”dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10