Öztürk: Birleşme komisyonu kurulacak

S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, haklarını aramak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde önceki gün yaptıkları 'adalet istiyoruz' eyleminin

Çerkezköy 25.01.2019 14:24:00 0
Öztürk: Birleşme komisyonu kurulacak

Kooperatifin 55 üyesi ile birlikte Büyükşehir Belediye binası önünde sıkıntılarının çözümlenmesi için ‘adalet istiyoruz’ pankartı açarak eylem yaptıklarını ifade eden Ali Öztürk, “ Eylemimize duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay bizlerle ilgilendiler. Sorunumuzun çözümlenmesi için gerekli çalışmanın yapılacağını belirttiler.  Ardından Kadir Başkanımızla odasında görüştüğümüzde bir komisyon kurularak gereğinin yapılacağını ve sorunun çözümleneceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızın çözümlenmesi konusunda bizlere her zaman destek veren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da ayrıca çok teşekkür ediyoruz”dedi.

 

BİZ HER ZAMAN BİRLEŞMEDEN YANA OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA İFADE ETTİK

 

Bu eylemi yapmadaki amaçlarını Çerkezköy ve Kapaklı halkının ulaşımlarını daha rahat sağlamak olduğunu kaydeden Ali Öztürk, “Sabah saat 0.8.00’de başladığımız eylememizi Kadir Başkanımız ve Vahap Başkanımızın birleşme komisyonu kurulması sözünü vermesinin ardından saat 09.30’da sona erdirdik. Kadir Başkanımıza birleşmeyi isteyen S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsleri kooperatifi olduğunu kendilerine bir kez daha söyledik. Biz her zaman birleşmeden yana olduğumuzu da kendilerine aktardık. Sorunun çözümlenecek olması kooperatif üyelerimizi de rahatlattı” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10