"31 Mart'ta halkımız görevi işin ehline verecek"

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde bu kez Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve  Türk Metal Sendikası Çerkezköy ?

Çerkezköy 25.01.2019 18:10:00 0

Kozuva’ya adaylığı için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Çerkezköy Belediye başkan adaylığınız Çerkezköy’ümüze ve halkımız için inşallah hayırlı olacak” dedi. Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olması nedeniyle oluşan nüfus yoğunluğunda dolayı Tek Parkı’n araçlar için park ücreti almasının halk arasında sıkıntı yarattığını ifade eden Koçak, “Burası çalışan kesimin bulunduğu bir kent. Sizler  işbaşına geldiğinizde bu otopark ücretini almamanızı talep ediyoruz. Ayrıca bazı caddelerde uygulamaya konulan tek yön uygulaması da sıkıntı yaratıyor. Bu yolların gidiş geliş olarak dönüştürülmesi halinde de trafik sıkışıklığını çözecektir. Bizlerin talebi bu” dedi.

 

“TÜRKİYE’DE BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ”

 

Yaptığı konuşmada Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın Çerkezköy ve Ticaret odası Konferans Salonu’nda bugün yapacağı aday tanıtım toplantısına Başkan Koçak’ı davet eden  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök’de, “Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın 2014 seçimlerinde verdiği bir söz vardı. O da ilçemizin su hattının yenilenmesiydi. Ama yapmadı. Yaptığı tek iş parklar oldu. Diğer yapılanları da Büyükşehir Belediyesi yaptı. Türkiye’de belediyecilik AK Parti’nin işi. Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy, Saray ortada. Başka söylenecek söz yok. 31 Mart’ta halkımız görevi işin ehline verecek” dedi.

 

ADAY KİM OLURSA OLSUN SEÇİLECEĞİNİ BİLİYORUZ

 

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’da ,Çerkezköy Belediye Başkan Ada Adayı olarak 11 kişi olduklarını belirterek, “Aday olarak ben uygun görüldüm . AK Parti olarak Çerkezköy’de bizim kazanamamam gibi ihtimalimiz yok. Bizim Çerkezköy’de yüzde 58-60 oy alarak işbaşına geleceğiz. Burası zaten AK Parti belediyesi idi ve yeniden Ak Parti belediyesi olacak. Çerkezköy 180 bin nüfusa ulaştı. Çerkezköy bizimle birlikte her şeyi ile mükemmel tam bir şehir olacak. Vahap arkadaşım da bir şeyler yaptı ama biz daha iyi şeyler yapacağız. Devletimiz de Vahap Başkan’ın yanındaydı ama o bunu değerlendiremedi” dedi.  Çerkezköy’de çok daha yapılacak işler olduğunu ifade eden Kozuva, “Çerkezköy’ün 5 senesi parklarla geçti. Bu benim oda seçimleriyle birlikte 3. seçimim.  Hiçbir seçimi de kaybetmedim. Son seçimimi bile 12-0’la aldık. Bunu bir abartı değil böylede görülmesin” dedi. Şeffaf bir belediyecilik yapacaklarını kaydeden Kozuva “Yapacağımız hizmetlerde de nasıl bir çalışma yapılması konusunda halkımıza danışacağız. Halkımız olur derse yapacağız. 31 Mart seçimlerinin Çerkezköy’ümüze bölgemize ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10