Kötü futbol, kötü sonuç 0-3

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 15.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde lider Modafenspor'u konuk etti. Maç boyunca rakibi karşısında kötü bir futbol ortaya koyan 1911 Çer

27.01.2019 18:42:00 0
Kötü futbol, kötü sonuç 0-3

Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor Çerkezköy’de konuk ettiği İstanbul temsilcisi Modafenspor’a tek golle mağlup oldu.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Hamdi Yılmaz, Hilmican Taşdemir, Can Kahraman, Pule Fransis Maraisane, Halim Mert, Kadir Muharrem Pehlivan, Veysel Gökcan, Taşkın Gökçe, Yunus Demir, Selim Gödebil ve Bayram Erkek kadrosu ile çıkarken,  onbiriyle başladı. Modafenspor ise, Rasim Mutlu, Gökhan Kuloğlu, Doğan Zincir, Osman Furkan Kaygın, Hasan Ozan Girgin, Ceyhun Yelkenci, Umut Uysal, Enes Yıldırım, Aydın Kuzu, Yunus Emre Ayaz, Emre Çağlar onbiriyle maça başladı.

 

MODAFENSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. 16’ıncı dakikada gelişen Modafenspor atağında serbest vuruş yaşandı. Ceza sahasına yapılan ortada kaleci Hamdi Yılmaz’ın parmaklarının ucuyla kurtardığı top direkten döndü. Sonrasında yaşanan karambolde top Doğan Zincir’in önünde kaldı. Zincir, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.Gelen şok golle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmanın 22’inci dakikasında konuk ekip ikinci golü buldu. Orta sahadan hızlı çıkan konuk ekipte ceza sahası içinde topla buluşan Enes Yıldırm düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0 yaptı. 26’ıncı dakikada gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor Taşkın ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımda geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip Modafenspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

MODAFENSPOR ETKİLİ OLDU

 

İlk devreyi iki farklı mağlup kapatan temsilcimiz ikinci devrenin ilk dakikalarında atak görünse de istediği pozisyonları bulamadı. 52’inci dakikada gelişen Modafenspor atağında topla buluşan Enes Yıldırım’ın sert vuruşu yandan auta çıktı. Taraftarının desteği ile farkı indirmeye çalışan 1911 Çerkezköy Doğanspor ileride çoğalmakta zorlandı. Orta sahadan hızlı çıkarak rakip defansın arkasına atılan toplarla etkili olan Modafenspor’da topla buluşan Baffoe’in vuruşu direği sıyırdı. Hızlı gelişen Modafenspor ataklarında temsilcimiz savunması sık sık hata yaptı. 64’üncü dakikada gelişen atakta topla buluşan Emre Çağlar’ın vuruşu auta çıktı. 69’uncu dakikada ise Gökhan’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruş sonuçsuz kaldı.

 

FARK ÜÇE ÇIKTI

 

İkinci devre temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında önemli pozisyon bulamadı. 70’inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Selim’in sert vuruşu kaleye giderken kaleci Hamdi topu son anda kontrol etti. Atak üstüne atak bir futbol ortaya koyan konuk ekip 78’inci dakikada farkı üçe çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta 1911 Çerkezköy Doğanspor savunması ofsayt diye durakladı. Aydın Kuzu’nun şık pasıyla hareketlenen Emre Çağlar düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 3-0 yaptı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

81’inci dakikada Modafenspor atağında Baffoe’nin vuruşunu kaleci Hamdi iki hamlede kontrol etti. Son dakikalarda konuk ekip Modafnespor Baffoe ve Emre ile önemli fırsatlar kaçırdı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Modafenspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Modafenspor bu galibiyet ile puanını 34 yaparak liderliğini sürdürürken, temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ise 14 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10