Kapaklıspor Emre ile şov yaptı 5-0

Tekirdağ Süper Amatör Liginde zirve mücadelesi yapan Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyükyoncalıspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortay

27.01.2019 18:46:00 0
Kapaklıspor Emre ile şov yaptı 5-0

Tekirdağ Süper Amatör lig ekiplerinden Kapaklıspor deplasmanda Büyükyoncalıspor’u farklı geçti.

 

KAPAKLISPOR GOLÜ ERKEN BULDU

 

Pazar günü saat 13.00’de Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kapaklıspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede hücum geliştiren Kapaklıspor’da ceza sahası içinde topla buluşan Berkay kaydettiği golle Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi. Erken gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor ise beraberliği yakalamaya çalıştı.

 

İLK DEVREYİ ÜÇ GOLLE KAPATTI

 

Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor 34’üncü dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Emre Kaymaz düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor oyun disiplininden koptu. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kapaklıspor 43’üncü dakikada Emre Kaymaz ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

KAPAKLISPOR BEŞ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Kapaklıspor etkili oyununu sürdürdü. Rakibi karşısında çok rahat oyununu sürdüren Kapaklıspor 65’inci dakikada farkı dörde çıkardı. Günün başarılı isimleri arasında yer alan Emre Kaymaz kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü kaydetti. Golden beş dakika sonra ise bir kez daha sahneye çıkan Emre Kaymaz şık bir golle skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında ise Büyükyoncalıspor’da Olcay kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un beş gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 29 yaparken, 15 hafta sonunda sekizinci mağlubiyetini alan Büyükyoncalıspor ise 15 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10