Dernek yönetimlerinden Başkan Mandalı'ya ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı'da faaliyet gösteren Kars Arpaçay Bozyiğitliler ve Samsun Alaçamlılar derneklerinin yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. 

Kapaklı 29.01.2019 10:14:00 0
Dernek yönetimlerinden Başkan Mandalı

Dernekler başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek; 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar dileyen dernek yöneticileri, “Ziyaret isteğimizi kabul edip bizleri ağırladığınız için ve hiçbirini ayırt etmeden derneklerimize sağladığınız katkı ve desteklerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi Kapaklımızda 81 ilimizden vatandaşımız var ve burada birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz.”şeklinde konuştu.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı, “Dernek yöneticilerimizi burada görmek bizler için büyük bir mutluluk. Kapaklımızda ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla huzur ve mutluluk içerisinde yaşıyoruz. Bu aile ortamının sağlanmasında hemşehri derneklerimizin de katkıları çok büyük. Kapaklımıza, kültürümüze, insanımıza kattığınız değerler için sizin özelinizde tüm derneklerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10