Ekipleri alarma geçiren ihbar asılsız çıktı

Malkara'da itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri, bir fabrikada patlama olduğu ihbarı üzerine alarma geçti. Ekipler yaptıkları araştırma sonucunda ihbarın asıl olduğunu ortaya çıkardı.

Malkara 30.01.2019 16:56:00 0
Ekipleri alarma geçiren ihbar asılsız çıktı

Kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi, dün gece Malkara Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada patlama olduğu ve yangın çıktığı yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara İtfaiye ekipleri ile sağlık ve jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada ihbarın asılsız olduğunu gördü. Ekipler, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sokak ortasında yakılan bir ateş ile karşılaştı. 
 

 

İNCELEME BAŞLATILDI

 

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Güvenlik Müdürü İbrahim Çakmak, tüm ekipleri bir anda karşısında görünce çok şaşırdığını ifade ederek, "Yeni devriye atıp, giriş kapısına gelmiştik. Ne olduğunu anlayamadan karşımıza ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri çıktı. Patlamanın ve yangının nerede olduğunu sordular. Öyle bir şey olmadığını söyledim. Hep birlikte yangın aramaya başladık. Allah'a şükür ki hiç bir şey olmadığını gördük.  İhbarı yapan kişi belli değil. Neden böyle bir ihbar yapıldı bilmiyoruz.  Olay bizi çok üzdü. Biz sürekli devriye atıp, kontrollerimizi yapıyoruz" şeklinde konuştu.  Asılsız ihbarı yapanın belirlenmesi için inceleme başlatıldı.  

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10