Süper Ligde 6 karşılaşma oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 16.hafta Pazar günü oynanacak. Birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak Süper Amatör Ligde lider Çorlu Kültürspor deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor'a konuk olurken, iki

1.02.2019 11:01:00 0
 Süper Ligde 6 karşılaşma oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde heyecan devam ederken, 16 hafta da altı karşılaşma oynanacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Haftaya lider durumda giren Çorlu Kültürspor deplasmanda 25 puanla beşinci sırada bulanan Ergenegücü Ulaşspor’a konuk olacak. Ulaş Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Lideri takibini sürdüren Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda 20 puanla yedinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Malkara Sahası’nda aynı saatte başlayacak.

 

SARAY DERBİSİ OYNANACAK

 

Ligin ilk devresini lider tamamlamasına rağmen ikinci devre oynadığı iki karşılaşmada sadece bir puan alan Saray Belediyespor ise Saray derbisinde Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya gelecek. Saray Belediyespor derbi öncesi topladığı 32 puanla lider Çorlu Kültürspor’un 2 puan gerisinde 3’üncü sırada yer alıyor.Ligde ikinci yarıya Çorluspor deplasmanında aldığı 1 puanla başlayan Büyükyoncalıspor, geçtiğimiz hafta sahasında Kapaklıspor’a 5-0 yenilmişti. Ligde 15 puanla düşme hattında yer alan Büyükyoncalıspor, derbi mücadelesinden en az 1 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Ligin ilk yarısında 3. Hafta mücadelesinde iki Saray temsilcisi karşı karşıya gelmişti. Büyükyoncalıspor 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Saray Belediyespor, Bahadır(2), Onur(2) ve Feyyaz’ın golleriyle 5-2 kazanmıştı. Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlayacak.

 

KAPAKLISPOR HÜKMEN GALİBİYET İLE KAPATACAK

 

Ligin ilk devresini istediği yerde tamamlayamayan Kapaklıspor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. Kapaklıspor ilk devrenin ilk karşılaşmasında Kapaklı Sitespor ile 2-2 berabere kalırken, geçtiğimiz hafta ise Saray temsilcisi Büyükyoncalıspor’u deplasmanda 5-0 mağlup etmişti.

 

SİTESPOR MURATLI DEPLASMANINDA

 

Ligin iddialı ekiplerinden 100.Yılspor ise deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çılaşan Çorluspor’a konuk olacak. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma da saat 13.00’de başlayacak. Ligin bir diğer karşılaşmasında ise düşme hattının bir basamak üstünde olan 1461 Karadenizspor 13 Kasım Sahası’nda 20 puanlı Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Ligin ikinci devresinde oynadığı güçlü rakipleri Saray Belediyespor ve Kapaklıspo’dan birer puan koparmasını bilen Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise Muratlı Sahası’nda oynanacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligin ikinci devresinde fikstürümüz zorluydu. Güçlü rakiplerimiz Kapaklıspor ve Saray Belediyespor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen galibiyeti kaçırdık. Genç ve dinamik bir ekip ile yolumuza devam ediyoruz. İnşallah hafta sonunda Muratlı deplasmanından galibiyet ile dönerek üzerimizdeki şansızlığı kırmak istiyoruz. Ben futbolcu kardeşlerime sonuna kadar güveniyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10