Sitespor beraberliğe abone oldu

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor hafta sonunda deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen toparlanan Sitespor bulduğu g

5.02.2019 12:29:00 0
Sitespor beraberliğe abone oldu

Tekirdağ Süper Amatör lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor Muratlı deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü.

 

MURATLI BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor etkili başladı. Kapaklı Sitespor ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarak rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili oldu. Karşılaşmanın 34’üncü dakikasında ev sahibi ekipte sahneye çıkan Melih Yıldız düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 45’inci dakikasında sahneye çıkan Numan Altaş şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’a beraberliği getirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

MURATLI KAÇTI, SİTESPOR YAKALADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresi golle başladı. 47’inci dakikada gelişen Muratlı Belediyespor atağında topla buluşan Aykut Çoban düzgün bir vuruş ile Muratlı Belediyespor’u karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi. Oyundan kopmamaya çalışan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 82’inci dakikasında topla buluşan Anıl Koçoğlu topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’a beraberliği getirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın 85’inci dakikasında Kapaklı Sitespor’dan Uğur Hasko kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Kapaklı Sitespor üst üste üçüncü beraberliğini alarak puanını 19 yaparken, Muratlı Belediyespor ise 21 puana yükseldi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10