"Çorlu'daki ticaret ve sanayiyi geliştirmeye çalışıyoruz"

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik Görevlileri; TSE Baş tetkikçileri Abdülkadir Öncel ve Celal Aşkaroğlu tarafından gerçekleştirilen tetkik sonucunda; TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve

Çorlu 5.02.2019 13:01:00 0

Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan yaptığı açıklamada; “Türk Standartları Enstitüsünün, dolayısıyla tetkikçilerimizin, sistemimiz dahilinde ve haricinde bizler için çok değerlidir. Bu sebeple sizleri  ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Kanaat önderliği misyonunu layıkıyla yerine getiren, bölgenin kalkınmasında yönlendirici ve koordinatör konumunda, üyeleri tarafından benimsenen, kamu karar alıcıları tarafından bilgilerine danışılan, güvenilir ve lider bir kurum olmak” dedi.  

 

“ODAMIZI, GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

5 üye ile 1958 yılında kurulan Çorlu TSO’nun, bugün itibariyle üye sayısının 7 bin 396 adet olduğunu ve 843 adedinin sanayi kuruluşu olduğunu ifade eden Noyan; “Yoğun sayıda üyemize en iyi ve güler yüzlü hizmeti verebilmek için üst yönetimimiz ve 30 personelimiz birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıl içerisinde üyelerimizin mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesi için eğitim, organizasyon ve seminerler düzenliyoruz. Hazırladığımız projelerle birlikte odamızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Üyelerimizin Taleplerini, Önerilerini ve Şikayetlerini Müşteri Memnuniyet Sistemi Kapsamında alarak Odamızı, Çorlu'yu, Çorlu'daki ticaret ve sanayiyi geliştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“ÇORLU TSO'NUN İYİ UYGULAMALARINI VE BAŞARILARINI GÖRDÜK”

 

TSE Baş Tetkik Görevlisi Abdülkadir Öncel ise, tetkikle ilgili yaptığı açıklamada; "Bugün gerçekleştirdiğimiz gözetim tetkikinde Çorlu TSO'nun iyi uygulamalarını ve başarılarını gördük. İyi bir yönetici kadronuz, başarılı, güler yüzlü ve dinamik bir personele sahipsiniz. Çorlu TSO'da verilen hizmetler etkin, kaliteli, verimli ve dolayısıyla müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik olarak yapılan çalışmalardır. Tetkik neticesinde Çorlu TSO'nun TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesinin devam etmesi şeklinde raporumuzu sunacağız. Başarılarınızın devamını diliyorum" açıklamasında bulundu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10