"Çorlu gençlere emanet"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yeni nesil belediyecilik anlayışını benimseyen bir tutum içerisinde çalışmalarını sürdürmeyi hedeflediklerini ifade ederek,  "Gençlerimiz geliştikçe ?

Çorlu 5.02.2019 16:16:00 0

Gençlere değer verdiklerini hissettirerek ihtiyaçlarına ve önerilerine ortak olacaklarını belirten Başkan Sarıkurt, “Gençliğin bağımlılıktan uzak durması konusunda en aktif şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gençliğin bilimle iç içe olmasını sağlayarak kent yönetimine destek olmalarını teşvik edecek ve genç beyinlerle genç projeler üreteceğiz. Gençler gelişecek, Çorlu değişecek ve güzelleşecek." dedi.

 

ŞEHRİN GELECEĞİ GENÇLERİN ELİNDE

 

Gençlerin yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehir yaratacaklarını belirten Başkan Sarıkurt, "Gençler bu kentte eğlenecek ve kendilerini de geliştirecek. Şehrimizde doğup büyüyen, eğitim almak için Çorlu'muzda ikamet eden gençlerimiz, onlar için gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere katılarak enerjilerini doğru yönde harcamış olacaklar, bu faaliyetlere katılarak şehrimizin geleceğine dair katkıda bulunacaklar.Gençlerimizin bunları yaparken mutlu olacakları ve mutlu olarak yaşayacakları bir kent hayal ediyoruz. Aynı zamanda geleceklerine dair büyük kazanımlar elde edecekleri bir kent olacağız." şeklinde konuştu.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10