Müjde meclisten geldi

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat ayı meclis toplantısı bugün yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Tarife Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen

Çerkezköy 5.02.2019 16:25:00 0
Müjde meclisten geldi

Çerkezköy Belediyesi’nin Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu bugün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Toplantıya mazeret bildiren Ali Dönmez ve Mustafa Çiftçi katılmazken, bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen belediye hisselerinin satışı görüşüldü. İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda Belediye’ye ait 4 adet hissenin satışı oy birliği ile kabul edildikten sonra gündemin ikinci maddesinde yer alan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin 28.12.2018 gün ve 26227 sayılı imar planı tadilatı hakkındaki yazılarının müzakeresi görüşülerek,  İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda 2 adet trafo yerinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ve ekleri oy birliği ile kabul edildi.

 

5 YILLIĞINA AYLIK 20 TL BEDELLE TAHSİS EDİLDİ

 

Bir önceki mecliste Tarife komisyonuna havale edilen Çerkezköy Kaymakamlığı Fevzipaşa Aile Sağlığı Merkezi’nin 23.01.2019 gün ve 01 sayılı Aile Sağlığı Merkezi kira ücretleri hakkındaki talebi görüşüldü. Tarife Komisyonu görüşü doğrultusunda 2019 yılında aile sağlığı merkezlerinin kira ücretlerine zam yapılmaması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin 24.01.2019 gün ve bila sayılı yer tahsisi talebi görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan parkın içindeki binanın 5 yıllığına aylık 20 TL bedelle Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve meclis üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Koray Malkoç“ Talebimizi değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Fatih Caddesi’nde bulunan parkın içindeki binayı bizlere tahsis ettiğiniz için çok mutlu olduk. Hepinizi çok seviyoruz” dedi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu sona erdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10