Bez torbalar Şarköy ve Saray'da dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Sıfır Atık Projesi'ne destek vermek amacıyla başlatılan halka bez torba dağıtımı Şarköy ve Saray ilçelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Ba?

Tekirdağ 6.02.2019 17:35:00 0
Bez torbalar Şarköy ve Saray

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen çevre dostu, sağlıklı bez torbalar Şarköy'ün Mürefte Mahallesi ile Saray'ın Ayazpaşa mahallelerinde kurulan semt pazarlarında Başkan Kadir Albayrak'ın katılımı ile vatandaşlara dağıtıldı. Pazarda vatandaşlarla bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediyenin tamamlanan ve devam eden yatırımları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 

TÜM İLÇELERDE DEVAM EDECEK

 

Daha temiz bir çevre için başlattıkları bez torba projesinin tüm ilçelerde devam edeceğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Böylesi önemli bir projeye vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tekirdağ halkı her zaman doğayı seven ve koruyan bir halk olmuştur. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana insan odaklı, çevre dostu, şeffaf belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10