Ak Partili kadınlardan kaynaşma kahvaltısı

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları yönetimi AK Partili kadınlar için Kafega Restaurantta kahvaltı programı gerçekleştirdi. Programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları BaşkanÄ

Çerkezköy 6.02.2019 17:56:00 0
Ak Partili kadınlardan kaynaşma kahvaltısı

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri, bugün saat 11:00’da Kafega Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

“GÖNLÜNE GİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Kahvaltıya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç, AK Parti Tekirdağ Eski Milletvekili Ayşe Doğan, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Melek Şen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın eşi Şennur Kozuva ile AK Partili kadınlar katıldı. Kahvaltıda partililere seslenen AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç “Elimizden geldiğince herkesin gönlüne girmeye çalışıyoruz. İlk olarak teşkilat içinde partimize hizmet edenlerin gönüllerini almamız gerektiğini düşünüyorum. Ardından ise dışardaki insanlarımızın gönlüne girmemiz gerekmektedir” diye konuştu.

 

“BU ÜLKE HEPİMİZİN”

 

Kahvaltıya katılan herkesin bu davanın bir neferi olduğunu kaydeden AK Parti Tekirdağ Eski Milletvekili Ayşe Doğan “ Bu ülke bizimdir. Bu ülkeden başka gidecek bir yerimiz yoktur. O yüzden bir şeyler yapmamız lazım. Başkanımıza hepimizin yardımcı olması lazım. Bizim kimseyi kırmak gibi bir lüksümüz yok. Büyük resme ve ülkemize bakmak zorundayız. Kısacası Çerkezköy’den çıkacak başarı ise hepimizin başarısıdır. Süleyman Kozuva sevilin birisidir. Kaybedersek ülke ve bizler kaybedeceğiz. 31 Mart gününe kadar girmediğimiz ev kalmaması gerekiyor. Spekülasyonlara takılmadan gönül almaya çalışacağız” diye konuştu. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Adayı Süleyman Kozuva da kahvaltı programına kısa bir süre katılarak partili kadınlarla bir araya geldi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10