"11 İlçeye 11 Okul projemizi hayata geçirdik"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaş Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz de, Atat?

Tekirdağ 7.02.2019 15:13:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları sırasında karşılaşıp tanıştığı Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Özüm Eren İrfan'ın daveti üzerine kendisini okulunda ziyaret etti. Başkan Albayrak, ziyaret sırasında kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen okul çantalarını hediye etti. Öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan Başkan Albayrak, okul öğretmenleri ile de sohbet ederek kendilerine kutsal görevlerinde başarılar diledi.

 

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAK”

 

Ziyarette konuşan Başkan Albayrak, "Çocuklarımızın güvenli ortamlarda, sağlık ve mutluluk içinde büyümesinin sağlamak bizim en önemli görevlerimiz arasında. Onlar geleceğin sanatçıları, bilim insanları olacak. Onlar bizi aydınlık yarınlara taşıyacak. Ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk de, bunu görmüş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz de, Atatürk'ün çocuklarımıza verdiği önemi benimseyerek onların eğitimine katkıda bulunmak için 11 İlçeye 11 Okul projemizi hayata geçirdik. Ben tüm öğrencilerimize derslerine başarılar diliyor ve çocuklarımıza başarılı, güzel bir gelecek temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10