Kurslar yoğun katılımla başladı

Kapaklı Belediyesinin ücretsiz olarak Kapaklı halkının hizmetine sunduğu spor kursları başladı. Kurslara katılımın yoğun olduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kurslara 507 kursiye

8.02.2019 12:05:00 0
Kurslar yoğun katılımla başladı

Pilates, Zumba, Step – Aerobik, Kick Boks, Taekwondo ve Satranç branşlarında verilen eğitimler hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamaları ve sosyalleşmeleri adına sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında Karma Kadın Sporları (Pilates, Zumba, Step – Aerobik), Kick Boks, Taekwondo ve Satranç kurslarımız başladı. Kurslara katılım yoğun oluyor. Karma Kadın Sporları kursumuzda 315, Taekwondo kursumuzda 73, Kick Boks kursumuzda 70 ve Satranç kursumuzda ise 49 kursiyerimiz eğitim görüyor. Kurslarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı Kapaklı halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN VERİLİYOR

 

Mandalı “ Kapaklı halkının ücretsiz olarak faydalandığı kurslarda eğitimler, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Karma Kadın Sporları kursumuzda Pazartesi, Çarşamba, ve Cuma günleri, günde 4 seans; Kick Boks kursumuzda Pazartesi ve Çarşamba günleri, günde 2 seans; Taekwondo kursumuzda Salı ve Perşembe günleri, günde 2 seans ve Satranç kursumuzda Pazartesi ve Perşembe günleri, günde 2 seans eğitim verilmektedir” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10