Kaymakam Abban, mahallelinin sorunlarını dinledi

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, halk günü toplantısı kapsamında Gazi Osmanpaşa Mahallesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıda vatandaşların sorun ve önerileri dinlenerek, sorunlarÄ?

Çerkezköy 8.02.2019 13:17:00 0
Kaymakam Abban, mahallelinin sorunlarını dinledi

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından her ay ayrı bir mahallede düzenlenen Halk ve Güvenlik Toplantısı kapsamında, Şubat ayı toplantısı Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yapıldı.  

 

KURUM AMİRLERİ KATILDI

 

Önceki gün gerçekleştirilen Gazi Osman Paşa Mahallesindeki toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Çerkezköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur katıldı. Amaçlarının bu toplantılarda vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini doğrudan dinlemek kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını, varsa sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti. 

 

“BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

 

Genel olarak mahalle sakinlerinin karşılaştığı sosyal, kültürel, ekonomik, çevre, alt yapı gibi konularda sorunların aktarıldığı toplantıda, bu sorunların çözüme kavuşturulması için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Abban, taleplerin çözümü için gerekenlerin yapılacağını ve yapılacak çalışmaların ise bizzat takipçisi olacağını kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10