Aday Adayı Dursun'dan Başkan Mandalı'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye meclis üyeliği için aday adayı olan Mustafa Dursun Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

Kapaklı 8.02.2019 17:51:00 0
Aday Adayı Dursun

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek aday adaylığı sürecini anlatan Mustafa Dursun “ Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Belediye Başkanı olarak 15 yıldır Kapaklımız için var gücüyle çalışıp halkımıza hizmet ediyor. Bu başarılı yönetim ve hizmet anlayışını birlikte devam ettirmek için aday adaylığı başvurusunda bulundum.” dedi.

 

“81 VİLAYETTEN VATANDAŞIMIZ YAŞIYOR”

 

Dursun “ İrfan Başkan ile ellerimizden gelen en iyi hizmeti Kapaklı halkına sunmaya çalışacağız. Kapaklımızda ülkemizin dört bir yanından vatandaşımız birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Ben Samsunluyum ve 1996 yılından bu yana 81 vilayetten vatandaşımız için eğitim sektöründe hizmet vermekteyim. Bu süre içerisinde çeşitli eğitim kurumlarında Kapaklı ve bölge halkı için var gücümüzle çalıştık.” diye konuştu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten ötürü Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Mustafa Dursun’a başarılar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Mustafa kardeşimiz, ilçemizde sevilen ve sayılan, özellikle eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren bir eğitimcimiz. Aslen Samsunlu olan fakat 81 ilden vatandaşımıza ayrım gözetmeksizin hizmet eden bir değerimiz. Kendisine, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor, Kapaklı Belediye Meclis Üyelisi aday adaylığının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10