Cumhur ittifakının sancağını belediyeye dikeceğiz

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafından bugün birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Cumhur İttifakı olarak başkan adayı S

Çerkezköy 10.02.2019 13:54:00 0
Cumhur ittifakının sancağını belediyeye dikeceğiz

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından bugün saat 10:00’da Kafega Restaurant’ta birlik ve beraberlik kahvaltısı gerçekleştirildi.

 

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kahvaltıya AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, partililer ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

“SEVDİKLERİNDEN VAZGEÇMİŞLERİN DAVASIDIR”

 

Kahvaltının açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Milliyetçi Hareket Partisinin 50 yılda vazgeçirilmeye çalışılanların, ‘vazgeçilmez yeminle bağlıyız’ dediği mümtaz bir dava olduğunu kaydetti. Aydeniz “ 50 yıllık şanlı mazisinde ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar davası uğruna 5 bin canı feda etmeyi bilmiş, bu milletin birliği, bekası, dirliği için canını seve seve vermişlerin, sevdiklerinden vazgeçmişlerin davasıdır. Zindanları medreseye çevirenlerin davasıdır. Gençliğini cezaevlerine verenlerin davasıdır.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Aydeniz “ MHP’nin 50. yıl anısına Anada Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin adının Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirilmesi yönünde çalışmalar yapılıyor. Bu karar dolayısıyla da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak başkan adayı Süleyman Kozuva ile birlikte bu seçimleri kazanarak cumhur ittifakının sancağını belediyeye dikerek Çerkezköy’ü hak ettiği yatırımlarla buluşturmak için canla başla çalışıyoruz. Cumhur ittifakı sadece bir ortaklık, bir seçim stratejisi değildir. Cumhur ittifakı İstanbul’u fetheden ruhtur, Çanakkale’yi geçilmez yapan ruhtur, 50 yıllık mazisinde birinci görevi bu milletin bekası, birliği olan, yeri geldiğinde 1991 seçimlerinde Kenan Evren’in oyununu bozmak için rahmetli Necmettin Erbakan ile ittifak yapan Alparslan Türkeş’in ruhudur” dedi.

 

“HERKESİN DEĞİL CHP’NİN BAŞKANIDIR”

 

Cumhur ittifakının sandık için kurulan bir ittifak olmadığını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök “ Bizim için Cumhur İttifakı 2023’tür, 2053’tür, 2071’dir. Sandık için kurulmadığını herkes anlamalıdır. Sandık için kurulan ittifak karşımızdaki zillet ittifakıdır” açıklamasında bulundu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a göndermede bulunan Kök “ Yaklaşık 5 yıldır CHP yönetimi Çerkezköy’ü yönetiyor. Bir sloganları var ‘herkesin başkanı’. Aslında herkesin başkanı olmadığını 5 yıldır yaptıklarıyla net bir şekilde ortaya koydu. Şu anki başkan herkesin başkanı değil, CHP’nin başkanıdır. Bunu hepimiz görüyoruz” diye konuştu.

 

“BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLASIN”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaptırdığı asansörü de eleştiren Kök” Herkesin belediye başkanı olduğunu, halkla iç içe olduğunu düşünen bir belediye başkanı ayrı, gizli bir asansörle kendi makamına çıkmaz, çıkmamalıdır. Bazı yerel gazetelerde çıkan Belediye Personel A.Ş ile ilgili iddialara Belediye Başkanın hala cevap verdiği yok. En kısa zamanda bu iddialara cevap vermesini bekliyoruz. Son olarak termik santral ile ilgili ÇED süreci sonlandırıldı. CHP’liler bu termik santral konusunu siyasi malzeme haline getirmesinler. Termik santral konusu kapanmıştır” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

 

Kahvaltıya katılan AK Partili ve MHP’li partililere teşekkür eden Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva “ Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımız ve Dr. Devlet Bahçeli bizi buraya getirdi. Dediler ki ‘Çerkezköy size emanet’. Biz de dedik ki ‘Çerkezköy sadece bize emanet olamaz, hep birlikte olursak burasını alacağız. Çerkezköy’ü hep birlikte yöneteceğiz, hep beraber kazanacağız’” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10