Tatlı da CHP'den aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisinden Çerkezköy Belediyesi meclis üyesi aday adaylığını açıklayan Önder Tatlı halkın sesi olmak için CHP'den aday adayı olduğunu kaydetti.

Çerkezköy 11.02.2019 15:39:00 0
Tatlı da CHP

Kızılpınar mahallesinde ikamet ettiğini kaydeden Önder Tatlı “ Aslen Erzurumlu doğumluyum ve on yılı aşkın Çerkezköy Kızılpınar mahallesinde yaşamaktayım. Halkımızın beklentilerini iyi bilen biri  olduğumu düşünüyorum ve belediye meclisi üyeliği için şahsıma Çerkezköy ve Kızılpınarda ikamet eden Erzurumlu  Tekman,Karayazı ve Köprüköy ilçeleri ve çevre köyleri  hemşehrilerimden  gelen yoğun talep üzerine  halkımızın bu talebini kırmadım ve halkımızın mecliste sesi olmak ve Çerkezköy’e faydalı olabilmek için meclis üyeliğine aday adayı oldum. Eğer belediye Başkanımız aday gösterip de seçilirsem Belediye başkanımız Vahap Akay’ın dediği gibi ‘Sevdamız Çerkezköy’dür ve bu Çerkezköy sevdamızı daha geniş kitlelere yayacağımdan ve belediye başkanımızın daha güzel işlere atacağı hizmetlerde faydalı olacağıma inancım tamdır” dedi.

 

“HALKIMIZA FAYDALI OLACAĞIM”

 

Tatlı “ Vahap başkanımızın yaptığı hizmetleri de takdirle karşılayan biri olarak onun ekibinde yer  aldığımda çok daha iyi hizmetlerin yapılması konusunda hem başkanımıza  hem de halkımıza faydalı olacağım. Benim tek düşüncem Çerkezköy’de 81 ilden gelerek yerleşen vatandaşlarımıza birlik ve beraberlik içinde daha güzel daha da yaşanabilir bir Çerkezköy için başkanımızın yanında yer almak beni onurlandıracaktır. Seçilmediğim takdirde ben ve tüm Erzurumlular olarak Vahap Akay’ın yanında olacağımıza söz veriyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10