Kent Park 2.etabı ve kültür merkezinde geri sayım

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Kent Park 2.Etabı ve Kültür merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firmalardan bilgiler al

Çerkezköy 11.02.2019 18:21:00 0
Kent Park 2.etabı ve kültür merkezinde geri sayım

Kapalı Pazar yanında devam eden Kent Park ikinci etabında incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil ve Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş üstlenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldılar. Yetkililer “ Kent parkın ikinci etabında on günlük bir çalışma kaldı. Çalışmalarımız ise aralıksız devam ediyor. Bu alanayetişmiş çam  fidanı, akçaağaç ve ıhlamur olmak üzere toplamda bin adet ağaç dikildi. Park alanı içinde bulunan yerlere çocuk oyun gruplarımız monte edildi. Park içine voleybol, basketbol ve tenis sahalarının alt kısmına ise çocuk yürüyüş alanları konulacak” dedi.  Yetkililer, Kent park ikinci etabında yer alan kafeteryanın ışıklandırma çalışmaları ile zemin kaplama çalışmalarının yapıldığını, birkaç gün içinde de yeşil alanların çimlendirilmesinin yapılacağını ifade ettiler.

 

15 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş daha sonra kültür merkezine geçti. Yetkiler kültür merkezinde 800 kişilik konferans salonu ile 150 kişilik nikah salonu, 3 sinema salonu ve 2 tiyatro salonunun da koltuklarının döşendiğini kaydetti. Kültür merkezi içinde idari büroların, personel çalışma odalarında sona gelindiğini kaydeden yetkililer WC’lerin de hazır hale geldiğini kaydetti. Yetkililer kültür merkezinin 15 gün içinde tamamlanacağını ifade ettiler.

 

ÇERKEZKÖY BÜYÜK BİR İHTİYAÇINI KARŞILAMIŞ OLACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil yaptığı açıklamada “ Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay 2014 seçimlerinde  ön büyük ve en önemli projelerinden biri olan  Kültür Merkezin açılışına kısa süre kaldı. Yaptığım incelemeler sırasında  yüklenici firma yetkilileri çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü gördüm. Kültür merkezi 15 gün içinde vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Kültür Merkezimizi ve Kent park ikinci etabı da tamamlanmış olarak iki önemli projenin açılışını halkımızla gerçekleştireceğiz. Vahap başkanımız Çerkezköy’ümüze gerçekten çok güzel hizmetler kazandırdı ve yeni dönemde de çok daha farkı ve güzel hizmetler kazandıracaktır. Çünkü kendisi gerçek bir Çerkezköy Sevdalısı. Sanayi kenti olan Çerkezköy’ün her alanda daha iyi, yerlere gelmesi için çalışıyor” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10