CHP'li gençler kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları tarafından kahvaltı programı gerçekleştirdi. Yaklaşık 150 partilinin katıldığı kahvaltıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gen?

Kapaklı 12.02.2019 17:28:00 0
CHP

Önceki gün Mandalı Restaurantta gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, CHP Kapaklı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın ve yönetim Kurulu üyeleri ile Kapaklı’da ikamet eden gençler katıldı.

 

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAMIZ GEREKİYOR”

 

Kahvaltıda partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti korumak, yaşatmak, kısacası bu ülkenin geleceğine yön vermek bizlerin, yani gençlerin elindedir. Gençler olarak elimizi taşın altına koymak zorundayız. Bu kapsamda yerel seçimler öncesinde daha çok çalışmaya, geleceğimiz adına projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEK”

 

Programa gösterilen yoğun ilgiden ötürü gençlere teşekkür eden Eski “Bugün burada oluşan birlikteliğimiz bundan sonra büyüyerek devam edecek. Bizler, gençler olarak Kapaklı için, Tekirdağ için, ülkemiz için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu kapsamda programa katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.31 Mart yerel seçimlerinde millet ittifakı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile yeniden Kapaklı Belediyesini kazanmak için çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10