Kozuva : Gelin birlikte yürüyelim

Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, İlçe Başkanı Ümit Kök ve partililerle birlikte S.S.25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarette minibüsçüler

Çerkezköy 13.02.2019 15:15:00 0
Kozuva : Gelin birlikte yürüyelim

Bugün gerçekleşen ziyarette Çerkezköy 25 Nolu Minibüsleri ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk başta olmak üzere Kooperatif yönetimi ve üyeleri yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Kooperatif Başkanı Ali Öztürk “ Bir süredir Çerkezköy, Kızılpınar, Veliköy, Kapaklı ve Pınarca kooperatifleri ile sürdürülen birleşme konusunda anlaşmazlık devam ediyor. Bir an önce kooperatiflerin zarar görmeden çözümlenmesinden yanayız” diyerek bu konuda Kozuva’dan destek istedi.

 

“3-5 PARKLA HİZMET YAPTIM OLMAZ”

 

Minibüsçülerin sıkıntılarını dile getirmesinin ardından konuşan Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva “ Sizin sorunlarınızın çözüm yeri UKOME değildir. Sizin sorunlarınızın çözümü Belediye Başkanı Vahap Akay’dadır. Kendisine özel parmak ile çalışan asansör yaptıracağına bu sorunlarla ilgilensin. 10 senedir ÇTSO’da başkanlık yapıyorum benim böyle bir asansörüm olmadı. Çerkezköy’de 3-5 park yapmakla hizmet yaptım demek olmuyor” dedi.

 

“GELİN BİRLİKTE YÜRÜYELİM”

 

Minibüsçülerden destek isteyen Kozuva “ Cumhur ittifakı adayı olarak 31 Martta gerçekleştirilecek olan seçimlerde belediyeyi kazanacağım. Gelin sizlerle birlikte yürüyelim. Çerkezköy’e hizmet etmek için geliyoruz. Sıkıntılar konusunda çok dayandınız fakat iki ay sonra göreve geldiğimde sizin sıkıntılarınızın çözümünü bizzat halledeceğim” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10