Kaya'dan Haber'e ziyaret

2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Çerkezköy Belediye başkan adayı olan ve bu dönemde yeniden partiden aday olan Erol Kaya gazetemizi ziyaret ederek Gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü. 31 Mart yerel seÃ

Çerkezköy 13.02.2019 17:54:00 0
Kaya

Seçim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya “ Çerkezköy için projelerimiz hazır. Meclis üyelerimizi tamamladık. Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

 

“HALKI KUYRUĞA MUHTAÇ ETTİLER”

 

Gazeteci Şaban Kardeş’in sorularını cevaplayan Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya “ Bizim hem ülke hem de ilçemiz için söyleyeceklerimiz var. Ülkemizin durumu malum ortadadır. Ülke olarak yerli uçak yapmayı, karada yerli araç yapmayı beklerken, geldiğimiz noktada bizlere ekranlardan 80-90’lı yılların Türkiye’sini gösteriyorlar. Bugün geldiğimiz noktada domates, biber kuyruğuna giren halkı muhtaç ettiler. Üretmeyen bir milletin kalkınmasını mümkün olmayacağını bize Kurucu Liderimiz Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız söylemişti. Bu arkadaşlar da 17 yıllık iktidarları boyunca maalesef ülkeyi bugün içinde yaşadığımız pozisyona getirdi” dedi.

 

SEÇİMLERİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Kaya “ Bizler yerel temsilciler olarak halka yapacağımız hizmeti anlatırken, maalesef bunun sadece yerel seçim olmadığını, ülkede beka sorunu olduğunu anlatacağız. Biz de özü millet olan aziz milletimize hem partimizin programını hem de ilçemizde yapacaklarımızı anlatmak için alacağımız oyun yüzdesine bakmadan korkmadan, sırtını sağa sola yaslamadan halka giderek halkı ve hakikati  anlatarak oy isteyeceğiz. Bugün bu vesile ile kamu hizmeti yapan basın mensuplarını ziyaret ederek hem istişare hem de fikrimizi paylaşmak istedik. Basın mensuplarımız olmasa meramımızı doğru ifadelerle halka anlatmakta zorluk çekeriz. Seçimlerin ülkemize nefes aldıracağına inanıyoruz. Demokrasinin mahalle, beldede, ilçe ve ilde devam edeceğine inananlardanız. 31 Mart seçimlerimiz ülkemiz ve ilçemiz için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

Haber/ Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10