14 Şubat'a renkli kutlama

Çerkezköy Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Belediye önünde koyduğu sevgililer Günü standı gün boyu yediden yetmişe her yaştaki vatandaş burada sevdikleriyle fotoğraf çektirdi.

Çerkezköy 14.02.2019 18:25:00 0
 14 Şubat

Bugün gün boyu açık olan standa Çerkezköylüler yoğun ilgi gösterdi. “14 Şubat Sevgililer Günü hatırası” yazan standın çevresi çiçeklerle süslenirken, vatandaşlar da standın önünde hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Bazı vatandaşlar eşleriyle, erkek arkadaşlarıyla, kız arkadaşlarıyla fotoğraf çektirirken, pek çok vatandaş da aileleri ile birlikte standın önünde poz vererek 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ölümsüzleştirdi.

 

BAŞKAN AKAY NİKAH KIYDI

 

Öte yandan 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’nda kurulan stantta Zehra Betül Koçak ve Latif Altunay isimli çiftin nikahları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından kıyıldı. Hayatlarını birleştiren genç çiftin nikahlarını kıyan ve bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, nikah akdinin ardından Belediye Meydanı’nda bulunan vatandaşlara karanfil dağıtarak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.Çerkezköy Belediyesi tarafından gün boyunca vatandaşlara 5 bin adet karanfilin dağıtıldığı kaydedildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10