Yüksekokul Müdürü Uzun'dan protokol ziyareti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini devralan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi  Bilgisayar Mühendisliği Bölüm?

Tekirdağ 15.02.2019 13:26:00 0
Yüksekokul Müdürü Uzun

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun tanışma ziyaretlerini sürdürüyor.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a tanışma ziyareti gerçekleştirdi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ziyaretten ötürü Uzun’a teşekkür ederken, Uzun’da uygulamalı eğitim-öğretimin önemine vurgu yaparak üniversite sanayi işbirliğinin arttırılması ve inovatif projeler ile yüksekokulu iyi bir noktaya taşımaya çalışacağını kaydetti.

 

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret eden Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun daha sonra ise Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Tuğgeneral Ahmet Ömercikli ile sohbet eden Uzun “ Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Çerkezköy her anlamda gelişmekte olan bir ilçedir. Sizler de bizim için huzur ve güvelik noktasında cansiperane görev yapıyorsunuz. Allah vatan için milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömercikli ise Doç.Dr. Erdinç Uzun’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10