Hikayeleri ölümsüzleştirildi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği video projesi ile Kapaklı'nın çeşitli mahallelerinde yaşayan ve uzun yıllardır birliktelikle

Kapaklı 15.02.2019 16:22:00 0
Hikayeleri ölümsüzleştirildi

Gerçekleştirilen ziyaretlerde evliliklerini ve anılarını paylaşan çiftlerin konuşmaları görüntülü kayıt altına alınarak günün anlam ve önemini belirten bir video çalışması hazırlanırken, videolarda çiftlerin mutlu evlilik hikayeleri ölümsüzleştirildi.Proje hakkında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Zaman hızla akıp geçse de eskimeyen aşklar vardır. Sevginin bir ömürlük olduğunu, aradan geçen yıllara rağmen ilk günkü sevgi ve saygı ile yaşamaya devam ettikleri anılarını bizimle paylaşan, bize kalplerini açıp evlerine kabul eden kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Türkiye’mizin 81 ilinden gelen vatandaşlarımızla biz büyük bir aileyiz. İyi ki varsınız” dedi.

 

ÇİFTLERİ AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI

 

Videonun oluşturulmasında emeği geçen aileleri akşam yemeğinde ağırlayan ve çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan Başkan Mandalı, misafirlerine hem hazırlanan videoyu izletti hem de çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Haber/Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10