Budak MHP'den meclis üyesi aday adayı oldu

Çerkezköy'de uzun yıllardır ikamet eden Fahrettin Budak Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy belediye meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu önceki gün MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz'e te

Çerkezköy 18.02.2019 15:32:00 0
Budak MHP

Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyeliği için aday adaylığı süreci hızla devam ediyor. Aday adayları başvuru evraklarını teşkilata iletiyorlar.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Önce gün ilçe teşkilat binasında başvuru evraklarını İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’e teslim eden Fahrettin Budak “ Çerkezköy’e hizmet etmek, tecrübelerimi belediye meclisine taşımak amacıyla gönül verdiğim partimden Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi olmak için başvuruda bulundum. Ülkem, milletim, ilçem, partim ve ülküm için çok çalışmaya, verilen her görevi layıkıyla yapmaya daima hazırım dedi.

 

“SEVGİM HİÇBİR ZAMAN DEĞİŞMEDİ”

 

Budak “ MHP’den belediye meclis üyesi aday adayı olmak müthiş bir duydu. Bize bu duyguyu yaşatan partimize teşekkür ediyorum. 1956 yılında Iğdır’da doğdum. 1974 yılından bu yana bu düşünceye gönül verdim. Partime olan sevgim ve aşkım hiçbir zaman değişmedi. 1978 yılında zulüm düzeni tarafından bir iftira sonucu cezaevine düştüm. 7.5 yıl cezaevinde kaldım. Darbe döneminde büyük zulümlerle karşı karşıya kaldık. 10’a yakın arkadaşım idam, 20’ye yakın arkadaşım ise işkenceden öldü. MHP yeniden millete mal olduktan sonra zulüm düzeni bitti. Türkiye genelinde, yurt dışında MHP’ye saygı duyulmaya başlandıysa bu partinin gücünden dolayıdır” dedi.

 

“EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

 

Çerkezköy’e 1978 yılında geldiğini kaydeden Budak “O dönemlerde Çerkezköy’ün 5-6 bin nüfusu vardı. 3 mahallesi olan Çerkezköy’ün şuan 10 mahallesi bulunuyor. Çerkezköy’ün her karış toprağını bilen birisi olarak hizmetlerin neler olduğunu çok iyi biliyorum. MHP’nin bir ferdi olarak meclis üyesi seçildiğim takdirde en iyi hizmeti yapmak için çalışacağım” dedi.

 

“BELEDİYE HİZMET YAPMADI”

 

Çerkezköy’ün hızlı bir göç aldığını kaydeden Budak “ Çerkezköy’ün nüfus artışına paralel olarak park sorunları da doğuyor. Çerkezköy Belediyesi caddeleri tek yön yaparak trafik sorununu bitirdiğini sanıyor ama Çerkezköy’de trafik sorunu daha da arttı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay hizmetlerden bahsediyor. Uzun yıllardır Fatih mahallesinde oturuyorum belediye bir çivi çakmadı” diye konuştu.

 

“21 ŞUBAT’TA NETLEŞECEK”

 

Fahrettin Budak’ın meclis üyesi aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Fahrettin Budak abimiz uzun yıllardır bu hareketin cefasını çeken birisidir. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile ortak liste çıkartacağız. Büyük ihtimal meclis üyesi listeleri 21 Şubat tarihinde netleşecek. Bugüne kadar 30’a yakın belediye meclis üyeliği için partililerimiz başvuruda bulundu” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10