"Çalınmadık kapı bırakmayacağız"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel seçim çalışmaları kapsamında Velimeşe Mahallesi'nde vatandaşları evlerinde ziyaret etti.  

Ergene 20.02.2019 15:53:00 0

Vatandaşlara çalışmalarından ve gelecek projelerinden bahseden Başkan Yüksel vatandaşlar ile sohbet etti. Ergene’de çalınmayacak kapı bırakmayacağız diyerek sözlerine başlayan Başkan Yüksel “ Velimeşe mahallemizde sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorum, Ergene ilçemizi geliştirmek adına çeşitli çalışmalarda bulunuyoruz, yaptığımız çalışmaları sizlere doğru şekilde aktarmak görevimiz, Ergene ilçesi kurulduğunda ki mevcut zorlu şartların üstesinden hep birlikte çok çalışarak geldik, önümüzde yapacak daha çok işimiz var.’’ dedi.
 

‘’YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’’

 

Geçmiş hizmetlerine de konuşmasında yer veren Yüksel ‘’ Beş yılda yaptıklarımız ileride yapacaklarımız için teminat veriyor. Tüm gücümüz ile Ergene’de sorunları çözmek ve ilçemizi modern seviyeye bir adım daha ulaştırmak adına yılmadan çalışıyoruz, tüm mahallelerimize kaliteli hizmet götürmek için vatandaşlarımıza çağdaş belediyecilik anlayışımız ile imkânlar sağlıyoruz. Gelecek dönem de Ergene’yi aynı anlayışla daha da üst seviyelere çıkarmak için projelerimizi uygulamaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10