"Başkan Akay'ın destekçisi olacağım"

Çerkezköy'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye meclis üyesi listesinin belirlenmesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay'ın listesinde yer almayan CHP Çerkezköy Belediye Meclisi

Çerkezköy 20.02.2019 16:58:00 0

Ali Çalışkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “5 yıl  Vahap  Akay  Başkanım ile güzel bir  hizmet mücadelesinde bulundum. Doğup büyüdüğüm ilçeme katkıda bulunabildiysem onur ve gurur duyarım. Ne mutlu ki bana böyle çalışkan bir başkan ile gönül bağım oldu. Kendisine çok teşekkür ederim. Şahsen böyle onurlu bir insan ile mücadele ettiğim için bizlere güvenip oyunu kullanan sevgili Çerkezköylü hemşerilerime de ayrıca teşekkürü borç bilirim. Ben Ali Çalışkan olarak görev almak istemedim. Başkanımın da benimle birlikte olmak istemesine rağmen bu dönem  yeni arkadaşlarımın bu görevde olmasını istedim” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

2014 yılında olduğu gibi bundan sonra da aynı şevk ile Çerkezköy halkına hizmet edeceğini kaydeden Ali Çalışkan, “Vahap Başkan ile birlikte Çerkezköy bir ivme yakaladı. Siz değerli hemşerilerimden sadece temennim şudur böylesine temiz yürekli ve cesur ve yalnız Çerkezköy’ü düşünen bir başkanı hiçbir zaman yalnız bırakmayın ve her daim yanında olun.  Ben, sen, o demeden benden, senden, ondan demeden kimliğini Çerkezköylü hemşerilerine veren başkanına arkadaşınıza' ağabeyinize, kardeşinize, oğlunuza sahip çıkmanızı isterim. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da bu onurlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10