ÇESAV 24. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın (ÇESAV) 24. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı Vali Aziz Yıldırım başkanlığında Çorlu Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çorlu 21.02.2019 13:30:00 0
 ÇESAV 24. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın (ÇESAV) 24. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı’na Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, ÇESAV 2. Başkanı Uzm. Dr. Lütfü Çağatay Onar, CESAV Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mütevelli Heyet Üyeleri katıldı.  

 

FAALİYET RAPORLARI OKUNDU

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, divan kurulu oluşturma, genel kurul kararlarını onama yetkisinin divan heyetine verilmesi başlıkları ile devam etti. Yönetim kurulu faaliyet raporunun, denetim kurulu raporunun, bilanço gelir, gider hesaplarının son olarak tahmini bütçenin okunup oylamaya sunulmasıyla son buldu.

 

TOPLANTI SONRASI ZİYARET


Vali Aziz Yıldırım toplantının ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Lütfü Çağatay Onar’dan hastane hakkında bilgi aldı. Daha sonra Devlet Hastanesi’nde yapımı devam eden 20 yataklı yoğun bakım ünitesinde incelemelerde bulunarak yetkililer ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10