Üniversite öğrencileri Süleymanpaşa Kent Ormanı inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi eğitime destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.  Yapılan çalışmalar kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mi

Tekirdağ 22.02.2019 15:49:00 0
Üniversite öğrencileri Süleymanpaşa Kent Ormanı inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin teorik bilgilerinin yanında uygulama ve pratik bilgilerinin de gelişmesi amacıyla gerçekleştirilen tanıtım gezisi kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenlendi. Öğrenciler gezide, Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde projesi devam eden Süleymanpaşa Kent Ormanı'nda inceleme yaptı.

 

“YAKLAŞIK 50 ÖĞRENCİ SÜLEYMANPAŞA KENT ORMANI'NA GELDİ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin otobüsleri ile Süleymanpaşa Kent Ormanı'na götürülen yaklaşık 50 üniversite öğrencisi, kent park proje alanında inceleme yaparken, öğrenciler  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan mühendis ve teknikerler, tarafından bilgilendirildi.

 

“PRATİK BİLGİLERİNİ GELİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek, "Gerçekleştirdiğimiz tanıtım gezileri ile öğrencilerimizin eğitim gördükleri tasarım ve mimarlık alanında pratik bilgilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite vizyonu kapsamında yürüttüğü çalışmalar bundan sonra da devam edecek" dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10