Partinin Kurucu İlçe Başkanı Metin Yaşar oldu

Geçtiğimiz aylarda Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi, Çerkezköy'de teşkilatlanarak ilçe başkanını belirledi. Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Kuruc

Çerkezköy 26.02.2019 15:24:00 0
Partinin Kurucu İlçe Başkanı Metin Yaşar oldu

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Kurucu İlçe Başkanlığı’na Metin Yaşar atandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

25 Şubat tarihi itibariyle Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından görevin kendisine tebliğ edildiğini kaydeden Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Kurucu Başkanı Metin Yaşar “ Bu vesile ile bizleri bu göreve layık gören başta Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey olmak üzere, Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Karabacak’a,  il teşkilat mensuplarına ve milli görüşün Çerkezköy ilçemizdeki vefakar ve  cefakar kurucu üye ve gönüllü mensuplarına teşekkürlerimi bir borç bilirim.  Yeniden Refah Partisi, milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş bulunan milli görüş zihniyetini ve “Önce Ahlak ve Maneviyat” prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel almaktadır. Kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutan, bütün insanlığa ve mahlukata şefkatle muameleyi esas alan. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya için mücadele etmektedir” dedi.

 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

Yaşar, “ Yeniden Refah Partisi; Her türlü zulmü ve haksızlığı ortadan kaldırmayı, iyinin, güzelin, faydalının, adaletin, doğrunun hâkim olmasını temin edici faaliyetlerde bulunmayı, milli ve manevi değerlere bağlı, ahlaklı ve faziletli bir toplum inşa etmeyi, bireylerin her alanda temel hak ve hukuklarının korunmasını siyasi anlayışının temel referansı olarak kabul etmektedir. Öncelikle milletimize olmak üzere, tüm insanlığa adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlamak, ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini daima ön planda tutan, ülkemizin her bakımdan üstün ve saygı duyulan bir konuma ulaştırmak için çalışmaktadır. “Millet iradesinin üzerinde hiç bir beşerî güç yoktur” ilkesi ile hareket ederek,  Hukuku üstün tutan bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan “kuvvetler ayrımı” ilkesini benimseyen Yeniden Refah Partisi ve mensupları, bütün insanlara din, dil, ırk ayrımı gözetmeden adil davranarak başta milletimiz olmak üzere, bütün insanlığın maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarılması için canla başla çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

 

“BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM”

 

Türk siyasi hayatına bir umut, yeni bir heyecan ve nezaket katan Yeniden Refah Partisi’nin Tekirdağ olmak üzere, vatana, millete, tüm İslam alemine ve tüm ezilen dünya insanlığına hayırlı olması temennisinde bulunan Yaşar “ Çerkezköy ilçe teşkilatı olarak önümüzdeki en kısa zamanda kuruluşumuzu tamamlayarak üye çalışmalarımızla birlikte oluşturulacak ilçe yönetimi için kongre çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Aziz milletimizi bu kutlu davada, Rahmetli Erbakan Hocamızın kurmuş olduğu milli görüş hareketinin ikinci 40 yılının başlangıcında, vatanımıza ve milletimize hizmet yolunda, hep birlikte ilk günkü aşkla, heyecanla, Yeniden Refah Partisi çatısı altında hizmet etmeye, birlikte çalışmaya davet ediyorum. Çerkezköylü hemşehrilerilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, Önümüzdeki günlerin milletimiz için refah dolu günler olacağının müjdesini veriyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10