Adaylardan esnaf ziyareti

Demokratik Sol Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaş

Çerkezköy 28.02.2019 17:32:00 0
Adaylardan esnaf ziyareti

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren belediye başkan adayları perşembe günü kurulan pazarı ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla buluştu.

 

 

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

 

Bugün saat 15.30’da belediye meclis üyesi adayları ile birlikte kapalı pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez bir süre Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi ile görüşme gerçekleştirdi. Vatandaşların A ve B şıkkı arasında kalmamaları için aday çıktıklarını kaydeden Dönmez “ Birlikte yaşadığımız ilçemizde hizmet etmenin en onurlu yollarından birisi olan siyasetin içinde on yıldır emek vermekteyim. 35 yıldan bugüne Çerkezköy’de yaşayan, halkımızla, daime iç içe olan bir Çerkezköylü olarak ilçemizin sorunlarına vakıf durumda olduğuma ve çözümlerine sosyal demokrat ekibimle çare olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

“İLGİYLE İZLENİR HALE GELECEKTİR”

 

Dönmez “ Çerkezköy’ümüzün makus talihsizliği DSP yönetimimizin görev başına gelmesiyle son bulacaktır. Bölgemizin vizyonunu geliştirecek, çehresini değiştirecek Çerkezköylü olmanın onuru ve gururunu hemşerilerimizle yaşatacak projelerimiz ilçemizin sınırlarını aşarak bölgemizde hatta ülkemiz de ilgiyle izlenir hale gelecektir. Ne hayallerimizin ne de projelerimizin sonu gelmeyecek, heyecanımız, üretme ve çalışma azmimiz hiç bitmeyecektir. Belediyecilikte sadece bölgemizin değil Türkiye genelinde örnek belediye olmak düşüncesi ile tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır” diye konuştu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy’deki esnaf ziyaretlerinde sabah saatlerinden itibaren Atatürk Caddesi’nden başlayan Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ise meclis üyesi adayları ve AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök ile birlikte saat 16.00’da Çerkezköy halk pazarına indi. Pazar ziyareti esnasında Süleyman Kozuva ile karşılaşan ve selamlaşan DSP Adayı Metin Dönmez, “31 Mart’ta halk kararını verecek ve en doğru seçimi yapacaktır. Halkın vereceği karara saygılıyız” diyerek seçime giren tüm partilere başarılar diledi.

 

BEZ TORBA DAĞITTILAR

 

Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi ile görüşen Kozuva daha sonra ise İlçe Başkanı Ümit Kök ve meclis üyesi adayları ile birlikte pazar esnafını ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Kozuva, pazaryerinde esnaflar başta olmak üzere alış verişe gelen vatandaşlarla da uzun uzun görüştü ve destek istedi. Ziyaretlerde vatandaşlara partililer tarafından bez torbada dağıtıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10