Dönmez: Gücümüz halk ve hak

Demokratik Sol Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Çerkezköy Öztrak ve Atatürk Caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Dö

Çerkezköy 3.03.2019 13:53:00 0
Dönmez: Gücümüz halk ve hak

Demokratik Sol Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez Atatürk ve Öztrak Caddesinde meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

“İÇ İÇE OLACAĞIZ”

 

Çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak ziyaret eden DSP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez, başkanlığı kazandığı takdirde tüm sivil toplum teşkilatlarıyla olduğu gibi esnaflarla da sürekli iç içe olacaklarını belirtti. Dönmez, esnaf ziyaretleri sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da kısa süreli sohbetler yaptı ve esnaflarla olduğu kadar çocuklar, gençler ve diğer vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektirdi.

 

“SIKINTILARINI DİNLEDİK”

 

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan DSP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez “ Bugün yol arkadaşlarım ve meclis üyesi adaylarımla birlikte Öztrak ve Atatürk caddesinde esnaflarımız ve kardeşlerimiz ile Çerkezköy’ümüzü konuşma imkanı bulduk. Esnafımız son dönemlerde ekonomik krizden dolayı sıkıntı yaşadığını öğrendik. Ayrıca Mevcut Belediye Başkanı Vahap Akay'ın ‘ben yaptım oldu’ anlayışı içerisinde esnafımıza ve Çerkezköy'lü kardeşlerimize sormadan ana yollarımızda yaptığı tek yön uygulaması ve yan yollarda yaptığı, yol daraltma ve kaldırım genişletme çalışmaları sonunda, esnafın işlerinin durma noktasına geldiğini üzülerek gördük. Çerkezköy'ün geleceği için yapılacak olan her iş ve her eylem önce Çerkezköy'lülere sorulmalı ve Çerkezköy'lülerin istediğinin yapılması kanaatindeyim. Bizim iki önemli gücümüz var. Bunlar hak ve halk’tır” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10