Başkan Albayrak, Çerkezköylü vatandaşları davet etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde devam eden ve tamamlanan çalışmaları inceledi. 7 Mart perşembe günü açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyes

Çerkezköy 4.03.2019 15:49:00 0
Başkan Albayrak, Çerkezköylü vatandaşları davet etti

İlk olarak 7 Mart perşembe günü açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kent Park 2. etabındaki son çalışmaları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Kent Park'ın açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Albayrak, "Çerkezköy'ümüze hayırlı olsun" dedi.

 

SARAY’DAKİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Çerkezköy ziyaretinin ardından Saray’a geçen Başkan Albayrak, Büyükyoncalı Mahallesi ile Yenimahalle'de yol yapım çalışmaları devam eden ve tamamlanan Rumeli ve Veysel Atasoy Caddeleri ile Boztepe, Mevsim, Destan, Çamlık, Ekin, Okyanus, Petek, Narlıbahçe, Tuğrul, Karaca, Yiğit, Gök, Sedef, Çağla, Aktaş, Acar,  Anka, Üzüm, Duru, Uygar, Vatan, Uzman Sokaklarında ve  Depo ve Fabrika Caddelerinde başlayan silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) yol çalışmalarını inceledi.

 

YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞIYORUZ

 

Başkan Albayrak incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Saray'da gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Saray'ımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10