Seç market 10'uncu şubesini Karaağaç'ta açtı

Perakende sektöründe hızlı bir büyüme gerçekleştiren SEÇ Market Kapaklı şubesini Karaağaç mahallesinde halkın yoğun ilgisi eşliğinde indirimlerle açtı. Kapaklı Karaağaç mahallesinde Tek

Kapaklı 4.03.2019 16:38:00 0
Seç market 10

Türkiye genelinde yüzlerce şubesi bulunan Seç Marketler zincirine bir yenisini daha ekledi. Çorlu’da 7,Çerkezköy ve Saray’da birer şubesi bulunan Seç Market onuncu şubesini Kapaklı Karaağaç mahallesinde açtı. Önceki gün Karaağaç Mahallesinde gerçekleştirilen Seç Market’in açılışına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhur ittifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan, Kapaklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çetin, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

“BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM”

 

Programda konuşma gerçekleştiren Cumhur ittifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Bu işletmeyi Kapaklı Karaağaç mahallesine kazandıran arkadaşımıza çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve Tekirdağ’a hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Özcan “ Seçimleri demokrasi bayramı olarak görüyoruz. Bugün görüyoruz bütün partiler ile bir aradayız. Herkes söylemlerini yapıyor. Bizlerde hemşerilerimiz kazansın istiyoruz. İşletmenin tekrardan Kapaklı Karaağaç mahallesine hayırlar getirmesini dilerken, işletme sahibine de bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

“HALKIMIZA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

 

Ülke ekonomisine istihdam sağlayan işletmenin Kapaklı’ya hayırlı olmasını dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ 31 Mart’tan sonra hep beraber yüz yüze bakacağız. Vatandaşlarımızın bayram havasında bir seçim yaşamalarını temenni ediyorum. Bugün açılışına yapacağımız işletmede Karaağaç halkına büyük görev düşüyor. Bu dostlarımız işletmeden alışveriş yaptıkları takdirde kardeşimizde istihdamı sağlayacak. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar dilerken, hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

 

“UCUZ VE KALİTELİ BULABİLİRSİNİZ”

 

A’dan Z’ye tüm gıda ürünlerinin kaliteli ve ucuz fiyatlarla müşterilerine sunduklarını kaydeden işletmeci Cihat Duman “ Çorlu’da 7, Çerkezköy ve Saray’da birer şubesi olan Seç Market’i Karaağaç mahallesine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Seç markette temizlik ürünlerinden, gıda malzemelerine ve diğer tüm ev ihtiyaçlarına kadar bir çok ürünü ucuz ve kaliteli olarak alabilirsiniz. Seç Market’in bayiliğini alıp, şubesini açmaktan ve halkımıza bu şekilde hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10