Kızılpınar son dakikalarda yıkıldı 1-2

Tekirdağ 1.Amatör Küme Play-off mücadelesinde temsilcimiz Kızılpınarspor Şarköyspor ile karşı karşıya geldi. Muratlı Sahası'nda oynanan ve müthiş bir çekişmenin yaşandığı karş?

5.03.2019 17:09:00 0
Kızılpınar son dakikalarda yıkıldı 1-2

Tekirdağ Süper Amatör Lige yükselme mücadelesi yapan Kızılpınarspor Şarköyspor’a son dakikalarda boyun eğdi.Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan mücadelesi ile başladı. Maça hızlı giren Kızılpınarspor ilerleyen bölümlere doğru kaydettiği golle öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan Kızılpınarspor karşısında Şarköyspor beraberlik için yüklendi. Kızılpınarspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Şarköyspor kaydettiği golle skoru eşitledi. İlk devre karşılıklı kaydedilen gollerle sonuçlanırken, ikinci devre Kızılpınarspor tek kale bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golü arayan Kızılpınarspor istediği golü bir türlü bulamadı. İyi kapanan ve kontra ataklar geliştiren Şarköyspor Kızılpınarspor’un galibiyet golü için yüklendiği dakikalarda bir gol bularak öne geçti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Şarköysopr’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

SON TAKIM OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEK

 

Şarköyspor bu galibiyet ile Ahimehmet Gençlikspor ile Tekirdağ Süper Amatör lige yükselen ekipler oldu. Tekirdağ Süper Amatör Lige yükselecek son takım ise Vakıflar Güvenspor ile Kızılpınarspor arasında oynanacak karşılaşmanın ardından belli olacak. Dört puanı bulunan Kızılpınarspor altı puanlı Vakıflar Güvenspor’u mağlup ettiği takdirde Süper Amatör Lige yükselen üçüncü takım olacak. Beraberlik veya Vakıflar Güvenspor galibiyetinde ise üçüncü takım Vakıflar Güvenspor olacak.

 

“FİNAL MAÇINI OYNAYACAĞIZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan “ Maça istediğimiz gibi başladık. Rakibe alan vermedik. Oyunu da rakip sahaya yıktık ve istediğimiz golü bulduk. İlk yarım saat beklediğimiz gibi yüksek tempoda oynadık. Maçta ipleri elimize aldık dediğimiz dakikalarda kontra ataktan kalemizde gol görerek ilk devreyi beraberlik ile tamamladık. Karşılaşmanın ikinci devresinde ikinci gol için çok çabaladık ve gol bulmanın yollarını denedik. Uzatmalarda kaçırdığımız golün ardından kalemizde kontradan golü yedik. Karşılaşmadan da 2-1 mağlup ayrıldık. En çok üzüldüğümüz maçlardan birisi oldu.Maçı çok iyi domine edip rakibe top oynatmadığımız halde mağlup olmak üzüntü vericidir. Haftaya Vakıflar Güvenspor ile final maçına çıkacağız. Hazırlıklarımıza başladık. Bu karşılaşmadan galip gelip Süper Amatör Lige çıkmak için varımızı yoğumuzu bu maçta ortaya koyacağız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Çorlu’da oynayacağımız final maçında taraftarımızı da şiddetle ve ısrarla maça davet ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10