Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi, mart ayı meclis toplantısı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında yapıldı.

Süleymanpaşa 7.03.2019 16:22:00 0
Süleymanpaşa Meclisi toplandı

2014-2019 döneminin son meclis toplantısı olan Mart ayı meclis toplantısında beş yıldır görev yapan tüm meclis üyelerine birer anı plaketi verilirken, toplantının bir bölümüne Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da iştirak etti. Toplantı öncesi düzenlenen törende, beş yıl boyunca görev yapmış olan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyelerine heykel sanatçısı Selçuk Yılmaz tarafından yapılan anı heykelcikleri hediye edildi.

 

GÜNDEM MADDELERİ VE KOMİSYON KARARLARI OYLANDI

 

Son meclis toplantısında 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 13, Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonundan gelen 2 karar meclisin onayına sunuldu. Son olarak gündem dışı olarak müdürlüklerden gelen 12 evrak da meclis üyelerinin onayı ile kabul edilerek yürürlüğe konuldu.

 

GRUP BAŞKANVEKİLLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Meclis toplantısının sonunda 2014-2019 faaliyet dönemi ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade eden grup başkanvekilleri beş yıllık çalışma dönemi boyunca birlikte çalıştıkları meclis üyelerine teşekkür etti.

 

 “ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK OLARAK GÖREV SÜREMİZİ TAMAMLADIK”

 

Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da tüm meclis üyelerine hitap ederek, “Biz önümüzdeki dönemde bazı arkadaşlarımızla birlikte bu salonda çalışma imkânı bulamayabiliriz. Ancak bu mecliste bulunanlar olarak bizler, Süleymanpaşa Belediyesinin kurucu meclisi olarak tarihteki yerimizi aldık. Ne mutlu bize ki bilinçli bir şekilde tek bir adaletsiz karara dahi imza atmayan bir meclis olarak anılacağız. Aldığımız yüzlerce karardan tek bir tanesi bile yargılanmadı ve kurucu meclis olarak bizler alnımız ak, başımız dik olarak beş yıllık görev süremizi tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 60 ay boyunca gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutluyorum,” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10