"İl Seçim Güvenliği Toplantısı" düzenlendi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın Başkanlığında, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin  huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesine y?

Tekirdağ 7.03.2019 19:42:00 0

Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenene toplantıya Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Dr. Abdullah Kalkan, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş katıldı.

 

“AMACIMIZ SEÇİM GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK”

 

Konuşmasına toplantının amacını dile getirerek başlayan Vali Yıldırım, “Bildiğiniz gibi 31 Mart 2019 tarihinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri cennet vatanımızın her karış toprağında, vatandaşımızın olduğu her yerleşim biriminde yapılacak, Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah vatanımız ve milletimiz için insanımız, vatandaşımız için hayırlara vesile olur. Bu toplantının amacı seçim güvenliğini sağlamakla görevli, seçimi doğrudan yapılmasında belki ilk etapta görevi olmayan ama hem öncesinde hem sonrasında görevi hiçbir zaman bitmeyen emniyetimizin, jandarmamızın askeriyemizin, mülki idaremizin ve diğer kamu görevlilerimizin görevini bir defa daha da olsa gözden geçirmek, kurumlarımıza görevlerini, bugüne kadar geldikleri işleri bir defa daha hatırlatmak amacını taşımaktadır” dedi.

 

“BU TOPLANTININ YAPILMASI ÖNEMLİYDİ”

 

“Burada bulunan değerli arkadaşlarımızın hepsi, seçim sürecini defalarca yaşadılar” diyen Vali Yıldırım, “Bu görevleri zaten kendileri de çok iyi biliyorlar ama bir defa daha birlikte tekrar gözden geçirmek, belki mahallinde özel bir takım problemleri olanlar ya da akla takılabilecek bir takım soruları, sorunları olanları dinlemek, bunları  bir arada görüşmek üzere bu toplantının yapılması önemliydi, onun için sizleri davet ettik. Bildiklerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıp Tekirdağ ilinde görevli bulunduğumuz alanda, en güzel şekilde, en huzurlu şekilde, layığıyla geçebilmesini temin etmek için de gayret sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.  Toplantı soru-cevap kısmının yapılmasının ardından sona erdi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10