Başkan Yüksel, vatandaşlarla buluştu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Karamehmet ve Bakırça mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yüksel, "Ergene'nin gelişmesi her şeyden önemli, bizde göreve geldiğimiz ilk g?

Ergene 8.03.2019 21:05:00 0
Başkan Yüksel, vatandaşlarla buluştu

Karamehmet Mahallesi’ne meydan düzenleme projesinin yapıldığını kaydeden Başkan Yüksel,  10 bin  metre beton boru ile yağmur suyu hattı, futbol ve spor alanı düzenleme projesi, ilkokul tuvaletlerinin tamiri yapıldı, park ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek dikildi. Rögar kapakları değiştirildi. Fitness ve oyun grubu tadilatları, Anasınıfı bakım ve tadilatı yapıldı. Karamehmet Camii’ne çatı paneli/tente konuldu, cami tadilatı ve boya-badana yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’den gelen ağaçların dikimleri, muhtarlık binası ve cami lojmanlarının tadilat, dere ıslah ve genişletme çalışmaları, ihtiyaç duyulan yerlere malzeme serimi, düğün salon tadilatı, yağmur suyu hattı, mahalle genelinde park ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları yapıldı ve Muhtarlık binası yanında Halk Ekmek Satış Noktası hizmete açıldı” dedi.

 

BAKIRÇA MAHALLESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

 

Karamehmet Mahallesi’nin ardından Bakırça Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Yüksel Ergene Belediyesi’nin kurulmasının ardından hızlı bir şekilde Bakırça mahallesinin sorunlarına yoğunlaştıklarını belirterek, “Bakırça mahallemizde muhtarlık binasının tadilatını gerçekleştirdik, düğün salonu parkı ve Büyük Bakırça Parkı Projesi yapıldı. Mevsimlik çiçek dikimi ile mahallemizi daha da güzelleştirdik, yeni bir yağmur suyu hattı yaptık, düğün salonu boyaması ve tadilatı, Sağlık Ocağı boya, badana ve tadilatı, Cami lojmanı tadilatı, Park ve yeşil alanlarda temizlik ve ot biçme çalışmaları, İhtiyaç duyulan yerlerde kasis yapıldı ve Muhtarlık binasında Halk Ekmek Satış Noktası hizmete açıldı” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10